Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice opět prohrály a míří za sestupem


19

Štěpánkovice nevyužily výhodu domácího prostředí a ani napotřetí se potřebné výhry nedočkaly. I když v duelu s Albrechticemi vedly a zkraje druhé půle mohly pohodlně navyšovat skóre, doplatiliy nakonec na marnotrapnost svých střelců a připsaly si další porážku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěpánkovice šly v zápase do vedení

Štěpánkovice bojují o holé přežití v soutěži, a proto by potřebovaly zažít jistou bodovou šňůru. V domácím klání si na Albrechtice poměrně věřily, o čemž svědčila po necelé čtvrthodině i nadějná příležitost Grigarčíka. Domácímu útočníkovi ovšem scházela lepší kvalita v zakončení. Štěpánkovice se dostaly do vedení po nedorozumění v zadních řadách soupeře, kdy se mezi sebou nedomluvili brankář Štencek se stoperem Čaneckým. Mladý agilní Huber vykouzlil ze zmatků vedoucí branku pro domácí - 1:0. Jenže Štěpánkovice následně nepochopitelně zalezly a přenechaly iniciativu na soupeři. Ten si do přestávky vypracoval sérii několika nadějných příležitostí, které hasil důležitými zákroky gólman Lefenda. Postupně si na něj vylámali zuby Houdek, Sotorník a v samém závěru poločasu i Klepáček. 

Albrechtice přečkaly šance a samy udeřily

I po přestávce byli hosté aktivnější. Veškeré síly byly směřovány dopředu, díky čemuž vznikaly mezery v obraně. Těch mohli pro změnu využít domácí borci, ale jejich střelecká produktivita je hlavní příčinou toho, proč jsou Štěpánkovice tabulkově tam kde jsou. Nadějné příležitosti zahodili Hrbáč a především pak po nájezdu Stromský. Domácí za tyto zpackané šance krutě zaplatili. Místo navýšení skóre přišel rychlý protiútok, jenž vyústil v pěknou kombinaci, kterou přetavil ve vyrovnávací trefu Sotorník - 1:1. Za několik minut dokonal obrat vystřídaný Kaštovský, když nepohrdnul nájezdem a propálil domácího gólmana k tyči - 1:2. Domácí se z šoku ani neotřepali a opět neuhlídali Kaštovského, kterému Vrána přichystal další branku na zlatém podnose - 1:3. Prakticky bylo po zápase. Nic už na tom nezměnila ani korigující trefa Heidera v samém závěru utkání, na kterou mu přihrával Machala - 2:3. Na další tlak se už domácí nezmohli, protože chyběly nejen síly, ale i čas. Po další porážce se Štěpánkovice jednou nohou namočily k sestupu o soutěž níže. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Vít Axmann (trenér): "Jsem pochopitelně zklamán, protože dnes to byl pro nás velmi důležitý zápas, který jsme bohužel opět nezvládli. Opět tradičně vedeme, ale pak místo toho, abychom dál na soupeře vlítli, tak přestaneme hrát a čekáme, co s námi udělá. Už bych se jen opakoval, jako při každém hodnocení. Ale opět jsme se sami porazili, když neumíme střílet góly. Kdybychom proměnili aspoň jednu šanci ve druhé půli, tak si troufnu říci, že zápas zvládneme. Místo toho nás soupeř dokonale vyškolil a během chvíle posadil na zadek"

FK Město Albrechtice
Zdeněk Partyš (hrající trenér): "Jsme rádi, že jsme zápas nakonec zvládli, protože se nevyvíjel moc dobře. Byli jsme fotbalovější, hráli aktivní dopředu, vypracovávali šance, ale neuměli s nimi dobře nakládat. Navíc jsme prohrávali po naší zcela zbytečné hrubce. O přestávce proto přišla v šatně pořádná bouřka. Řekli jsme si, že budeme hrát prostě dopředu, což se dařilo, ale vzadu byly mezery. Na rovinu řeknu, že kdybychom zkraje prohrávali o dva tři góly, tak by se nikdo nemohl divit. Naštěstí domácí selhali v koncovce a nám se podařilo utkání během chvíle rozhodnout v náš prospěch"



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - J. Machala [-] (59. T. Tomíček [-] ) , D. Kožušník [-] , J. Tomíček [-] (59. M. Josefus [-] ) , V. Kocur [-] - L. Nevřela [-] (59. R. Heider [-] ) , M. Hrbáč [-] , O. Šíma [-] , M. Huber [-] (73. J. Hanzlík [-] ) - T. Seibert [-] , M. Grigarčík [-] (66. F. Stromský [-] )

FK Město Albrechtice
M. Štencek [-] - J. Houdek [-] (46. M. Číp [-] ) , M. Šupák [-] (46. J. Vrána [-] ) , A. Klepáček [-] , J. Mlčoušek [-] (70. J. Hrubý [-] ) , J. Hrabovský [-] (60. F. Kaštovský [-] ) , O. Bartoníček [-] , P. Simichanidis [-] , Z. Partyš [-] , M. Čanecký [-] , A. Sotorník [-]

ŽK: 7. O. Bartoníček , 16. M. Štencek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: SEIDLER René - TOMŠÍK Zbyněk, KYSELÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Vít Axmann
Tip experta: výhra domácích

Pochopitelně věřím svému týmu. Jestli chceme udržet naději na záchranu, musíme poctivě bojovat a urvat s Albrechticemi vítězství. Navíc hrajeme doma, kde se nám daří sbírat body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza