2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velké Hoštice rozhodly ve druhé půli


Branky


15

Po bezbrankovém poločase dali domácí dvě branky ve druhém a vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Velké Hoštice na svém trávníku přivítaly mužstvo z Lichnova. Hned v páté minutě neuznal sudí Barčík domácímu Harasimovi branku pro postavení mimo hru. Hosté pak odpověděli dvěma střelami Pokorného, ale ty svůj cíl nenašly. Jednou je vylapal brankář Maňák. Podruhé střela mířila vedle. Ve dvacáté minutě se do čisté šance dostal po rohovém kopu Nardelli, ale vylámal si zuby na brankáři Moškořovi. Ve 40. minutě se dostal po rohu do zakončení Dombek, ale hlavičkoval nad bránu. V závěru poločasu pak po nahrávce Tesaře střílel nad domácí branku Jiří Podaný.

Hoštice rozhodly

V úvodu druhého poločasu se řítil na Moškoře od půlky hřiště Kura, ale nastřelil brankáře do noh. Pak předvedl proti hostující šanci výborný zákrok brankář Maňák.  Do vedení se Velké Hoštice dostaly v 67. minutě, když Czerný poslal průnikovou nahrávku do šestnáctky na Olšra, který přihrál lépe postavenému Stoklasovi, jenž uklidil míč nechytatelně k tyči – 1:0. Pěr minut před koncem pak mohl pojistit výhru Hoštic Kopčan, ale nastřelil jen nohy Moškoře. Dvě minuty před koncem zápasu se nechal vyloučit hostující Lazar. Přesilovku domácí využili okamžitě, když Kopčan nejdříve nastřelil gólmana Moškoře, ale podruhé už míč dokázal dostat za jeho záda – 2:0.  

 

Velké Hoštice v příštím zápase jedou na prestižní derby do Malých Hoštic. Lichnov si příští kolo dává pauzu. 



Ohlasy k zápasu


FK Velké Hoštice
Daniel Pluschke (asistent trenéra): Myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli. Byli jsme lepším týmem. Měli jsme asi šest až sedm šancí, z nichž jsme dvě proměnili.

TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): No comment- Soupeř byl hratelný, ale na nás leží deka, nic se nám nedaří, kluci jsou ve špatném rozpoložení, nevěří si a trápí se.



Sestavy


FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - E. Peterek [-] (4. T. Svrček [-] ) , P. Bensch [-] , T. Kura [-] (62. P. Stoklasa [-] ) , V. Olšr [-] (90. F. Pírek [-] ) , L. Benna [-] , V. Harasim [-] (77. O. Kopčan [-] ) , J. Tietz [-] , M. Czerný [-] , D. Nardelli [-] , F. Dombek [-] (90. A. Fabisz [-] )

TJ Sokol Lichnov
D. Moškoř [-] - M. Lazar [-] , J. Barteska [-] (75. L. Byrtus [-] ) , J. Mašlík [-] , M. Tesař [-] - J. Podaný [-] , A. Komenda [-] (36. K. Podaný [-] ) , M. Pokorný [-] - D. Říha [-] , M. Petula [-] (52. J. Slepička [-] ) , A. Sojčák [-]

ŽK: 13. A. Sojčák , 22. J. Barteska , 78. L. Byrtus . ČK: 88. M. Lazar .
Hráči zápasu: P. Bensch - J. Barteska .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - ŠEVČÍK Jan, VOŽNÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Mrázek
Tip experta: výhra domácích

Lichnov těží spíše z domácího prostředí a do Hoštic zřejmě pojede opět v okleštěné sestavě. Výhra domácích.

Tip: výhra domácích