1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov hubeně porazil Malé Hoštice


Branky


15

Jediná branka zápasu padla v 18. minutě a to do sítě hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o jednu branku

V posledním zápase 20. kolo hostil Slavkov na svém hřišti mužstvo z Malých Hoštic. Slavkov začal v zápase aktivněji. Hoštice vycházely z obranného bloku. Do první dobré příležitosti se probíjel David Marek, ale na jeho centr do šestnáctky nedosáhli ani Urban a ani za ním stojící Adam Žilka. Rozhodující moment zápasu přišel po osmnácti minutách, když se na nadýchaný centr Tomáše Marka naskočil Hendrych a hlavou potvrdil svou jarní střeleckou formu – 1:0.  Pak ještě vypadala nebezpečně střela Urbana z hranice šestnáctky. Hoštice se k prvnímu ohrožení branky dostaly až pět minut před přestávkou, když volej Šafarčíka minul těsně domácí bránu. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase se Slavkov zaměřil na bránění hubeného náskoku, takže se k moc nebezpečným situacím nedostal. Spíše jen k nemsatným střelám ze střední vzdálenosti. Hosté měli o něco nebezpečnější střely. Hned po pauze střela Šafarčíka potrápila brankáře Mrázka, který musel nadvakrát krotit míč ve svých rukavicích. Těsně vedle skončily i střely Rychlého a Adamčíka. V poslední čtvrthodině Hoštice domácí tlačily, a jejich snaha končila většinou před dobře zformovanou obranou domácích. Když se v pak poslední minutě netrefil hoštický Watzlawik, skončil zápas vydřenou výhrou domácích.

 

Slavkov v příštím kole jede do Jindřichova. Malé Hoštice v derby přivítají Velké Hoštice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Radoslav Urban (kapitán): Zápas byl z obou stran takový nemastný neslaný. Hosté zalezli a chtěli bránit. My jsme ze začátku trošku hráli, ale po vstřelené brance jsme se přizpusobili jejich hře. Výhra je to nakonec utrápená, ale důležité jsou tři body. Lepší vyhrát 1:0 po nic moc výkonu, než po nádherné hře remizovat 1:1. Už se těšíme příští týden do Jindřichova.

TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Musím kluky pochválit za bojovnost,m za kterou by si zasloužili bod. Za mě to byl remízový zápas.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
T. Mrázek [-] - T. Marek [-] , D. Marek [-] (85. Š. Žilka [-] ) , R. Hendrych [-] , J. Gloga [-] , K. Kurka [-] (63. M. Slunský [-] ) , D. Gračanin [-] , A. Žilka [-] (82. A. Honka [-] ) , M. Kostera [-] , R. Urban [-] (63. J. Quis [-] ) , J. Schneider [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
V. Sýkora [-] - P. Stříbrný [-] , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , D. Watzlavik [-] , M. Unruh [-] , D. Greško [-] (46. A. Rychlý [-] ) , M. Adamčík [-] , K. Kravar [-] (53. Š. Teichmann [-] ) , M. Falhar [-] , J. Droppa [-]

ŽK: 35. J. Gloga - 58. P. Stříbrný , 72. O. Šafarčík .
Hráči zápasu: T. Marek - V. Sýkora .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - MINICH Marian, ČECHÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Mrázek
Tip experta: výhra domácích

Budeme chtít jednoznačně potvrdit venkovní výhru z minulého kola a navíc máme Hošticím po podzimním utkání co vracet.

Tip: výhra domácích