3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 15:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO/SESTŘIH: Gól jak od Patrika Schicka


Branky


41. J. Pešek , 70. J. Pešek , 80. J. Pešek - 14. P. Orihel , 16. J. Skokan
9

V 19. Kole přivítali vřesinští na domácí půdě FK Slovan Záblatí. Hráči Vřesiny neprožívají zrovna nejlepší chvíle, ale tento zápas byl opakem. Vstup sice vřesinským nevyšel, ale následně utkání dokázali obrátit ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadějný začátek hostů

Do utkání vstoupili lépe hosté, když už ve 14. minutě zapadl centr Orihela přímo k zadní tyči – 0:1. Na druhou branku se dlouho nečekalo, už o dvě minuty později se prosadil Skokan – 0:2. Ze startu sice záblatští dominovali, ale deset minut po druhém gólu jakoby se uspokojili s vedením a začali nakopávat balóny, které však neudržely a domácí začali s tlakem na záblatskou obranu. Ve 27. minutě Boček našem Trojáka a ten prověřil brankáře Kollára. Hned o další tři minuty po přímém kopu Pešek prověřil opět Kollára, ale ten byl připraven. Tlak vřesinských zesiloval a nakonec to ve 41. minutě přineslo ovoce. Petr Boček našel Jiřího Peška, který obhodil brankáře Kollára a snížil stav utkání – 1:2. První poločas skončil tedy těsným vedením hostů.

 

 

 

Dalekonosné trefy domácích a hattrick Peška

Druhá půle byla už v rukou vřesinských, když hráči Záblatí zahodili tři slibné šance, tak se do hra dostali opět domácí. V 57. minutě se objevil po centru od Jiřího Peška sám před bránou Troják, svou hlavičku ale poslal vedle brány. Vyrovnat se vřesinským povedlo v 70. minutě, když vyslal střelu z větší vzdálenosti Jiří Pešek a překonal brankáře Kollára – 2:2. Jen o deset minut později se povedlo domácím otočit skóre, když se trefil opět Jiří Pešek, který si zahrál na Patrika Schicka a trefil se skoro z poloviny hřiště – 3:2. Toto skóre už zůstalo a tak vřesinští nakonec doma uhájili všechny body těsnou výhrou.

 

 

Sestřih z utkání:



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Waszut [-] , M. Pešek [-] , V. Čech [-] , J. Pešek [-] , P. Boček [-] (84. M. Boháč [-] ) , F. Rončka [-] , V. Kocian [-] , M. Pračikov [-] (80. O. Kocián [-] ) , J. Pagáč [-] , M. Troják [-] (89. J. Kučera [-] )

FK Slovan Záblatí
P. Kollar [-] - M. Špryňar [-] (84. L. Hájek [-] ) , P. Orihel [-] , J. Stošek [-] , J. Skokan [-] (68. T. Janoš [-] ) , P. Bijok [-] (68. A. Galusek [-] ) , D. Socha [-] , L. Pilch [-] (75. T. Rozsíval [-] ) , P. Socha [-] , D. Dendis [-] , D. Bratovanov [-]

ŽK: 48. M. Špryňar , 65. L. Pilch .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - ČECHÁK Martin, THIEMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Radomír Zmija
Tip experta: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů