2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Další domácí ztráta


Branky


1. D. Slezák , 92. R. Kalay - 15. P. Petr (p.) , 44. O. Sládek , 79. F. Václavík
9

Ve 20. kole přivítala Hlubina na domácím hřišti celek TJ Sokol Šilheřovice. Domácí chtěli konečně bodovat naplno, protože jarní část z jejich strany úplně ideální není... Naopak Šilheřovice poslední dvě své utkání dokázaly vyhrát a do utkání sice nešly jako favorit, ale rozhodně v lepším rozpoložení hráči Šilheřovic museli být. Úvod se hlubinským povedl skvěle, ale tým trenéra Ďurišky trápila koncovka, přestože si vytvořili hráči Hlubiny nemálo šancí, tak s výsledkem nakonec spokojeni být nemohli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý úvod

Vstup domácím vyšel skvěle, když už v 1. minutě dorážel míč do odkryté brány Slezák a otevřel stav utkání - 1:0. Hlubinští byli v první půli lepším týmem, když si vytvořili několik šancí, ale ty zvládl vyřešit brankář Šilheřovic Köhler. Srovnat se hostům povedlo celkem brzo, když po faulu rozhodčí Šilheřovicím přisoudil pokutový kop. Ten proměnil Patrik Petr a bylo srovnáno - 1:1. Stav se znovu měnil až ke konci poločasu, když šilheřovičtí vybojovali míč, vyvezli ho po lajně a následně jeden z hráčů dával pod sebe a tam si míč našel Sládek a otočil stav utkání - 1:2. Tímto výsledkem taky skončil první poločas a přestože si domácí vytvořili více ze hry, tak do šaten určitě spokojeni neodcházeli.

 

 

Úprava výsledku v závěru utkání

Do druhé půle vstoupili opět lépe hlubinští, vytvořili si opět několik šancí, které ale pochytal brankář Köhler, který předváděl skvělý výkon. Přestože si více ze hry vytvářeli domácí, tak ale nedokázali z toho nic víc vytěžit, nakonec to muselo domácího trenéra mrzet o to víc, když v 79. minutě po dobré kombinační akci skóroval Václavík a navýšil náskok Šilheřovic na dva góly - 1:3. Hlubinští na to ihned zareagovali a tlačili se do zakončení, nakonec z toho vytěžili branku v 90. minutě, když se prosadil René Kalay a snížil na rozdíl jediné branky - 2:3. Domácím se bohužel už víc vytěžit ze všech svých akcí nepovedlo a tudíž doma ztratili všechny body. 

 

Šilheřovice si připsaly třetí výhru v řadě a po vysoké porážce proti Jižanům si připsaly další cenný skalp.

Naproti tomu Hlubina v čele s trenérem Ďuriškou natáhla čekání na výhru už na tři zápasy. Celkově jaro zatím hlubinským vůbec nevychází, když zatím na jaře si připsal B- tým jen jedinou výhru, tři remízy a tři porážky. 



Sestavy


TJ Unie Hlubina B
P. Chudý [-] - Š. Vykopal [-] , R. Kalay [-] , J. Knedla [-] (57. M. Hlobík [-] ) , D. Sztasak [-] (57. R. Šamara [-] ) , D. Slezák [-] (65. O. Vašek [-] ) , E. Bocko [-] , J. Jesch [-] (72. M. Kočner [-] ) , J. Hommes [-] , M. Krištof [-] , K. Lubojacki [-]

TJ Sokol Šilheřovice
T. Köhler [-] - P. Redzina [-] , D. Volný [-] , O. Sládek [-] (70. F. Václavík [-] ) , D. Lukáš [-] , D. Lukáš [-] (82. V. Hlaušek [-] ) , A. Hanus [-] , M. Volný [-] , D. Trojanovský [-] (78. M. Psota [-] ) , P. Petr [-] (82. M. Videnka [-] ) , A. D' [-]

ŽK: 93. M. Hlobík - 40. D. Volný , 62. D. Lukáš , 68. P. Petr .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BOČEK Robin - ZÁVODNÝ Vít, NGUYEN HUU Hung.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Trenér, Administrátor klubu, Hráč - SK Slavie Třebovice | Moravskoslezský | Ostrava - město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích