N. Štýbar 50.
F. Štýbar 60. (p.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov rozhodl po pauze


Branky


50. N. Štýbar , 60. F. Štýbar (p.)
12

Slavkov rozhodl o své výhře dvěma rychlými góly po přestávce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Slavkov ve svém prvním jarním zápase přivítal mužstvo z Březové. Domácí družina si v prvním poločase vypracovala více brankových příležitostí.  V 10. minutě se Slunský po propadnutém balonu na pravé strašně hřiště řítil sám na hostujicího brankáře Hromadu, ale mířil pouze vedle. Za čtyři minuty vystřelil Nikola Štýbar z dálky, ale mířil jen do brankáře Hromady.  Ve 25. minutě se Slunský dostal do průniku za hostující obranu, kdy si vybojoval míč na půlící čáře, prošel kolem dvou hostujících hráčů, ale opět ho vychytal pouze brankář Hromada. Za čtyři minuty skončil přímý kop Malčeka těsně vedle hostující tyče. Březová pak zahrozila centrem Řehulky, na který nikdo nedosáhl, a střelou kapitána Šustka. Pět minut před přestávkou vyslal Žilka do třetího úniku Slunského, který ale opět tváří v tvář brankáři Hromadovi zaváhal. 

.

Slavkov rozhodl

Úvod druhé části patřil Slavkovu. Pět minut po přestávkové pauze si stáhl míč ze vzduchu Nikola Štýbar, který se otočil a nikým neatakovaný rozvlnil hostující síť – 1:0. Po hodině hry byl ve vápně faulován Nikola Štýbar a jeho bratr Filip pak s přehledem proměnil nařízenou penaltu – 2:0. Březová mohla snížit Tomášem Křenkem, který ale nevyzrál na brankáře Makovického. Neujal se ani centr Budy, který nenašel adresáta. Neprosadil se ani Urbánek. Deset minut před koncem zápasu prodloužil dlouhý aut Žilky Filip Štýbar na Borunského, který ale přestřelil. V poslední minutě pak krásná střela domácího Borunského skončila na vnitřní spojnici a míč se pak odkutálel ven po brankové čáře. 

 

Slavkov jede příští kolo do Stěbořic. Březová bude hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov B
Adam Klement (asistent trenéra): Se soupeřem jsme končili podzim, takže jsme věděli, že tenhle zápas musíme vyhrát, jelikož to byl hratelný soupeř, i když jsme tam tehdy jeli v totálním rozkladu, co se týká sestavy. Hráli jsme dneska organizovaně, kluci dobře pracovali, takže výsledek je dneska zasloužený. Na muže zápasu by dneska bylo více adeptů, ale rád zmíním Adam Honku, který zápas odpracoval ve velkém nasazení.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Nebyli jsme v plné sestavě. Mastili jsme to jak se to dá. Musím ale sporotovně přiznat, že domácí byli o něco lepší, a měli i větší chuť vyhrát. Z naší strany to bylo takové rozhárané. Moc šanci jsme sami ani neměli. Soupeř vyhrál zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov B
Š. Makovický [-] - D. Slavík [-] , B. Malček [-] , D. Kubala [-] - D. Pavelek [-] , A. Honka [-] , F. Štýbar [-] , Š. Žilka [-] , D. Vícha [-] - M. Slunský [-] , N. Štýbar [-] -

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - J. Urbánek [-] , M. Szabo [-] , J. Lichovník [-] , M. Šuhajík [-] , M. Šustek [-] , Š. Buda [-] , D. Řehulka [-] , T. Křenek [-] , T. Pecka [-] , J. Kříž [-]

ŽK: 66. M. Szabo .
Hráči zápasu: A. Honka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PAVELEK Karel - MIGOTA Tomáš, MEIER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Tady si myslím, že se projeví dravé mládí Slavkova + zkušenosti starších hráčů a Slavkov vyhraje. 3:1

Tip: výhra hostů