Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 10:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Životicím doma zazpíval kanárek


Branky


12

Stěbořice daly do poločasu dvě branky. Ve druhé části pak přidaly další čtyři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o dvě branky

Ve svém prvním jarním domácím zápase přivítaly Dolní Životice mužstvo ze Stěbořic. Zhruba první čtvrthodinu se hrála poměrně vyrovnaná partie. Pak si ale dali domácí vlastního góla a hosté začali na hřišti tvrdit muziku. Stěbořice začaly úřadovat po sedmnácti minutách, kdy si rohový kop Konečného srazil nešťastně do vlastní sítě Štrbík – 0:1. Osm minut před koncem poločasu prostrčil Šimon míč na Jamnického, který nadvakrát pokořil brankáře Vojtěcha Otipku – 0:2. V další šanci se objevil aktivní Jamnický, ale jeho pokus mu vykopl obránce. Jamnický pak těsně před poločase střílel vedle tyčky. 

Stěbořice náskok navýšily

Ve druhé části Stěbořice už jasně dominovaly a postupně navyšovaly své vedení. Hned po přestávce si dvojice akci zopakovala a Jamnický tentokrát poslal míč podél gólmana Vojtěcha Otipku – 0:3. V 55. minutě našel dlouhý aut Gracy Jamnického, který se obtočil kolem obránce a zkompletoval svůj hattrick – 0:4. Po hodině hry vyslal František Kramný za obranu dorostence Bartuska, který zkušeně proměnil a zaznamenal tak svůj první gól mezi muži – 0:5. Po nahrávce Bartuska se s v další šanci objevil Graca, ale nastřelil jen boční tyčku. Deset minut před koncem si pak Bartusek navedl míč na střed a střelou k tyči propálil brankáře Vojtěcha Otipku – 0:6.  

 

Dolní Životice v dalším zápase jedou do Žimrovic. Stěbořice budou hostit Slavkov B.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Milan Hanslík (trenér): Dneska jsme propadli celé mužstvo na celé čáře. Vůbec nám oproti přípravě nešla obranná fáze. Klukům se dnes nepovedlo vůbec nic. My jsme snad měli jen dvě střely branku.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Do dvacáté minuty to bylo ještě vyrovnané, pak si domácí dali vlastní branku a my jsme převzali aktivitu. Ve druhé části jsme už jasně dominovali a nadále jsme navyšovali svůj náskok.



Sestavy


FK Dolní Životice
V. Otipka [-] , M. Pumr [-] , J. Otipka [-] (54. T. Štrbík [-] ) - D. Kosmál [-] , M. Procházka [-] , A. Kreisl [-] , L. Štrbík [-] , P. Dušek [-] , J. Leifert [-] , P. Pohaněl [-] (46. V. Mareta [-] ) , M. Tengler [-]

TJ Sokol Stěbořice
Š. Kramný [-] - V. Konečný [-] , M. Šeuer [-] (56. J. Bartusek [-] ) , M. Šimon [-] , M. Došla [-] , P. Čavera [-] (64. O. Fidler [-] ) , M. Jamnický [-] (75. D. Burda [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , F. Kramný [-] , V. Graca [-]

ŽK: 87. F. Kramný .
Hráči zápasu: J. Bartusek , M. Jamnický , V. Graca .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - WYSOGLAD Ondřej, KANIA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra hostů

Hostům možná bude vadit nedělní dopoledne, ale fotbalové jsou určitě jinde než domácí, tak si to pohlídáji a vyhraji o tři góly, možná se ukopne i Michael Došla. 1:4

Tip: výhra hostů