2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice vydolovaly důležité tři body z Bohuslavic


Branky


13

Litultovice brzy vedly o dvě branky. Bohuslavicím se podařilo srovnat. Poslední slovo ale měly opět Litultovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o jednu branku

Bohuslavice si ke svému prvnímu jarnímu zápasu pozvaly mužstvo z Litultovic. Začátek zápasu patřil hostům. Litultovice se po dobrém vstupu do zápasu ujaly v desáté minutě vedení, když dlouhý balon Džemly zpracoval Šrom a nadvakrát dokázal dostat míč za záda brankáře Wrány – 0:1. Za šest minut bylo pro hosty ještě veseleji, když Adamčík zatáhl míč po lajně a nahrál pod sebe na kapitána Šroma, jenž procedil míč skrz nohy gólmana Wrány – 0:2. Další dvě tutovky měl kapitán Šrom, v obou případech to dával vedle branky. Bohuslavice dokázaly snížit za deset minut, když střelu Cigána brankář Böhm dokázal vyrazit a do odraženého míče se opřel Tilleczek a o břevno poslal míč do sítě – 1:2. Bohuslavice ožily. Ve 30. minutě vypálil Mička nad bránu a v poslední minutě prvního poločasu vystřelil z dvaceti metrů těsně vedle Vojtěch Janoš.

Oba soupeři dali po jedné brance

Aktivně vstoupily Bohuslavice i do druhého poločasu. Ve 49. minutě našel Kotzur pasem Kanovského, který nahrál před bránu Tilleczkovi, jenž vystřelil nad branku. Po hodině hry se domácím podařilo vyrovnat, když si přímý kop našel na pětce Benka, který nedal brankáři Böhmovi žádnou šanci – 2:2. Hned za minut střela Mičky jen těsně minula hostující bránu. Pak na druhé straně po nahrávce Adamčíka mířil Šrom do brankáře Wrány. Za chvíli pak Adamčík domácí branku přestřelil. Rozhodující branka padla dvacet minut před koncem, když si dlouhý nákop zpracoval Adamčík, který utekl obránci a přízemní střelu umístil do sítě – 2:3. Za domácí mohl vyrovnat Štefek, ale po dlouhém sólu, kdy prošel až dovápna zakončil střelou mimo tři tyče. Za chvíli pak přímý kop Vojtěcha Janoše skončil v náručí brankáře Bóhma. Hosté pak už tři body ubojovali.

 

Bohuslavice jedou v příštím zápase do Těškovic. Litultovice budou hostit Březovou.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
František Fiurášek (hlasatel): Za mě to byl vyrovnaný zápas, kterému by slušela remíza. Hostě měli ale více štěstička, a proto vyhráli.

TJ Sokol Litultovice
Jakub Šrom (kapitán): Z mého pohledu vybojované a zasloužené vítězství. Za mě to byla důležitá výhra. Vyšel nám začátek, vedli jsme o dvě branky, a další dvě šance jsme nedali. Pak soupeř snížil, a začátek druhého poločasu nás zatlačil a výsledkem byla jejich vyrovnívací trefa. Pak jsme začali opět hrát a dali jsme rozhodující trefu. Pak jsme to už chytře ubojovali a dotáhli to do vítězného konce. Chtěl bych pochválit hlavně mladé kluky za bojovnost, a myslím si, že jim větší hřiště více svědčilo.



Sestavy


SK Bohuslavice
M. Wrána [-] - I. Dominik [-] (66. J. Burda [-] ) , Š. Dudek [-] (46. P. Štefek [-] ) , M. Benek [-] , V. Mička [-] (85. O. Mika [-] ) , A. Ohřál [-] (46. J. Kanovský [-] ) , V. Janoš [-] , T. Tilleczek [-] (81. A. Janoš [-] ) , D. Kotzur [-] , P. Cigán [-] , T. Koska [-]

TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - O. Adamčík [-] , M. Hopp [-] (90. S. Obrusník [-] ) , M. Varyš [-] , T. Steuer [-] (69. J. Válek [-] ) , T. Veselý [-] , J. Šrom [-] , A. Včelka [-] (65. S. Konečný [-] ) , J. Pavlíček [-] , A. Džemla [-] , O. Doležel [-]

ŽK: 47. J. Kanovský , 63. T. Tilleczek - 58. O. Doležel , 62. T. Steuer .
Hráči zápasu: A. Džemla .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - ČELŮSTKA Filip, NEVŘELA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Michal Daněk
Tip experta: výhra domácích

Vzhledem k stávající formě hostujícího celku, tohle utkání zvítězí Bohuslavice. Navíc jím na domácí půdě pomůžou fanoušci, kteří chodí v hojném počtu. Tip: 3:1

Tip: výhra domácích