2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice byly šťastnější ve vyrovnaném zápase


Branky


51. M. Krayzel , 82. V. Šenk - 44. V. Mička
11

Po poločase vedly Bohuslavice o jednu branku. Těškovice ve druhé části zápas otočily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohuslavice po půli vedly o jednu branku

Těškovice na své umělce přivítaly mužstvo z Bohuslavic. Bohuslavice se asi dvacet minut srovnávaly s novým prostředím, ale pak se hrála zcela vyrovnaná partie. Již ve 2. minutě odcetroval z pravé strany míč Rek, ale dorážka Vavrečky a následně i Illíka byla sražena obranou hostů. Za dvě minuty propadnul brankáři Krčmářovi míč po prudkém rohovém kopu rukavicemi, ale skóre se neměnilo. Vzápětí vysunul Juchelka ideálně za obranu Matěje Krayzla, který svoje sólo z poloviny hřiště po dlouhé kličce před vybíhajícím gólmanem Wránou neproměnil. Ve 12. minutě vybojoval míč na středu Kozel a jeho nahrávku poslal vedle Cigán. V 17. minutě odcetroval z pravé strany Strojil, ale hlavička Dalibora Illíka mířila těsně vedle branky. . Ve 20. minutě zahrozili opět hosté, když po rohovém kopu Cigána minul cílené zařízení Dominik. Po půlhodině hry střílel z dvaceti metrů Kozel těsně nad. Za chvíli pak zatáhl míč k šestnáctce Štefek, a a po jeho centru z 16 metsů hlavičkoval Ohřál mimo tři tyče. Ve 33. minutě zakončil svůj průnik středem hřiště Strojil tvrdou střelou, která byla sražena na roh. Po jeho rozehrání se dostal k dorážce Daniel Krayzel, ale míč skončil nad brankou. Ve 39. minutě zahrávali domácí z pravé strany dlouhý aut do šestnáctky hostů, míč pak po odkopu směřoval na jejich polovinu a rychlý brejk hostů zastavili domácí sražením na roh. V závěru poločasu rozehráli hosté rychlý aut, po něm odcentrovali z levé strany míč do šestnáctky, ten Krčmář jen vyrázil na dobíhajícího Mičku, od jehož nohy se míč odrazil do levé tyčky a do branky – 0:1.

Těškovice zápas otočily

Ve 49. minutě po rohu Cigána zakončil hlavou nad bránu Tilleczek. Za minutu zakroutil Kozel přímák těsně vedle. V 51. minutě rozehrál gólman Krčmář na polovinu hostů dlouhý výkop, po kterém se se v souboji se stoperem prosadil nabíhající Matěj Krayzel a tentokrát se nemýlil 1:1. V 56. minutě zakončili hosté odražený míč za naší šestnáctkou střelou Kosky nad branku. Za dvě minuty poslal Kozel svou střelu do náruče Krčmáře. V 63. zlikvidoval hostující gólman Wrána centrovaný míč z kopačky Reka. Za minutu skončila křižná střela Kozla z levé strany těsně vedle branky. Následnou střelu Vladimíra Šenka zlikvidoval na druhé straně gólman Wrána. Dvacet minut před koncem vysunul Vladimír Šenk po levé straně Matěje Krayzla, jeho centr byl sražen opět před Vladimíra Šenka, který v tutovce přestřellil branku. V 75. minutě zakončil střelou z otočky Matěj Krayzel po dlouhém autu Reka, ale hostující gólman Wrána byl opět na místě. V 79. mkinutě skončila tvrdá střela Strojila těsně vedle branky hostů. V 82. minutě po dlouhém autu Strojila z levé strany, se odrazil míč před volného Vladimíra Šenka, který se bombou z levačky pod břevno nemýlil – 2:1. V 85. minutě vystřelil bohuslavický Kozel do náruče Krčmáře. V samotné závěru se dostali hosté do šestnáctky a po závaru vyrazil Krčmář střelu Benka na roh. Po jeho rozehrání a dorážce hostů skončil míč v Krčmářově náručí.

 

V příštím kole jedou Těškovice do Jakartovic. Bohuslavice zavítají do Březové.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Vyrovnané utkání s urostlejším a technickým soupeřem, ve kterém jsme se těžko prosazovali. Po nešťastné brance v závěru poločasu jsme ve druhé půli zjednodušili hru a výsledkem našeho herního tlaku byly dvě branky a vydřené vítězství.

SK Bohuslavice
František Fiurášek (vedoucí týmu): Zápas to byl podle mě vyrovnaný. Remíza by mu více slušela. Všechny tři branky padly šťastně. Domácí byli šťastnější.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - V. Šenk [-] , V. Krayzel [-] (66. J. Krayzel [-] ) , T. Rek [-] (85. R. Lazecký [-] ) , J. Solnický [-] , D. Krayzel [-] , O. Strojil [-] , D. Juchelka [-] (66. P. Jedlička [-] ) , M. Krayzel [-] , D. Illík [-] , V. Vavrečka [-]

SK Bohuslavice
M. Wrána [-] - I. Dominik [-] (38. T. Koska [-] ) , P. Štefek [-] , M. Benek [-] , V. Mička [-] (80. J. Vašenka [-] ) , A. Ohřál [-] (59. J. Burda [-] ) , V. Janoš [-] , T. Tilleczek [-] , D. Kotzur [-] , P. Cigán [-] (86. M. Faika [-] ) , J. Kozel [-]

ŽK: 88. J. Krayzel - 67. D. Kotzur , 73. J. Burda .
Hráči zápasu: V. Šenk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PRETSCH Adam - PRASEK Beno, BROŽ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Šenk
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím více domácím, protože doma jsou silní. Tip 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích