1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Životice rozhodly v nastavení


Branky


11

Poločas skončil vyrovnaný. Životice pak udeřily v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Kozmice už ve svém třetím jarním zápase na domácí půdě přivítaly mužstvo z Dolních Životic. Domácí okusili stjenou pachuť porážky, jako minulý týden u ních Štáblovice. Dolní Životice se po většinu času zápasu soustředily na obranu, a domácí museli dobývat jejich obrannou hradbu. V prvním poločase se ještě hrála relativně vyrovnaná partie. Do největší šanci domácích se dostal kapitán Remeš, jehož hlavičku z rohového kopu vytáhl na břevno brankář Vojtěch Otipka. Hosté se dostali deset minut před přestávkou do vedení, když se balon odrazil k Procházkovi, který jej poslal nekompromisně k tyči – 0:1. Kozmice vyrovnaly těsně před poločasem, když Remeš posunul balon na Gaie, který jej dále nabídl Galdiovi, jehož střelu vyrazil gólman Vojtěch Otipka na kopačky Hrušky, jenž si pak už věděl rady kam poslat míč – 1:1.

Dolní Životice rozhodly

Druhý poločas se pak už změnil v dobývání hostující tvrze. Dolní Životice zalezly a soustředily se na brejky. Za domácí se do velkých šancí dostal zkušený Gai a po něm Galdia. Hosté v 78. minutě zahrozili z rychlého brejku střídajícím Jiřím Tenglerem, který orazítkoval tyčku domácí brány. V 90. minutě měl rozhodnutí na hlavě Paluv, ale míč nedostal do hostující brány. Když už zápas směřoval k remízovému konci získal míč Kreisl jenž našel Pohaněla, jenž vysunul Jiřího Tenglera, který střelou z rohu šestnáctky zajistil hostům tři body – 1:2. 

 

Kozmice budou příští kolo hostit Slavkov. Dolní Životice jedou do Štítiny. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice B
Michal Remeš (kapitán): Obdobný zápas jak minulý týden, ale v opačném gardu. My jsme tlačili, a soupeř dvakrát vystřelil a dal dvě branky. Nešlo nám prosadit se proti obrannému valu.

FK Dolní Životice
Milan Hanslík (trenér): První poločas byl ještě jakž takž vyrovnaný. Ve druhém už byl soupeř lepší. My jsme vystřelili snad čtyřikrát na bránu. Hráli jsme taktiku zalézt, a hrát na brejky a to se nám nakonec podařilo a rozhodli jsme nakonec v nastavení.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice B
O. Sajdok [-] - F. Musiol [-] (44. J. Janík [-] ) , T. Gai [-] (81. V. Blokesch [-] ) , J. Galdia [-] , D. Hruška [-] , M. Remeš [-] , J. Toman [-] (66. T. Teska [-] ) , R. Paluv [-] , A. Dihel [-] , M. Daněk [-] , J. Holeček [-]

FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - F. Elbl [-] , J. Otipka [-] (77. J. Tengler [-] ) , M. Tengler [-] , A. Kreisl [-] , P. Dušek [-] , D. Kosmál [-] (66. P. Pohaněl [-] ) , V. Mareta [-] , M. Procházka [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-]

ŽK: 23. J. Galdia , 65. J. Holeček , 84. R. Paluv .
Hráči zápasu: V. Mareta .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KAMRÁD Jan - PINČEK Milan, KOVAL David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Šenk
Tip experta: výhra domácích

Kozmice teďka udolaly doma Štáblovice, takže to budou chtít potvrdit. Ale bude to boj, protože jde o 6 bodů. Tip 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích