0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítna hubeně vyhrála ve Štáblovicích


Branky


11

Štítina jednou vystřelila na bránu a tím si zajistila další výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Štáblovice pod vedením nového trenéra Martinky přivítaly vedoucí celek tabulky ze Štítiny. Hosté ze Štítiny vsadili na obrannou taktiku, kdy chtěli eliminovat především silné kraje domácích, což se jim po celý zápas vskutku dařilo. Domácí se v prvním poločase dostali ke dvěma vážnějším situacím. V obou měl po centrech ze strany prsty Mecner. V obou případech však nedokázal spravně nasměrovat míč za záda Martina Vitáska. Štítina za celý první poločas prakticky na bránu domácích nezamířila. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou. 

Štítina rozhodla

Ve druhém poločase praktikovali hosté stejnou taktiku. Domácím byli sice lepším týmem, ale nedařilo se jim obranný val hostů nějakým způsobem pokořit. Vždy tomu chyběla finální přihrávka, nebo lepší kombinace. Štítina se dostala v 66. minutě po autu Fuska a prodloužení Sakmara k první střele na branku, která díky Šumberovi skončila nechytatelnou střelou k tyči – 0:1. Domácím se pak zkomplikovala situace po vyloučení Heinzkeho čtvrthodinu před koncem zápasu. Přesto nehodili flintu do žita a snažili se s výsledkem ještě něco udělat. Největší šanci spálil opět Mecner, který po centru zleva netrefil prázdnou branku. Štítina tak po výhře vede v tabulce už o deset bodů.

 

Štáblovice jedou příští kolo do Hlavnice. Štítina bude hostit Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


SK Štáblovice
Josef Martinka (trenér): Hosté jedna střela, jedenj gól. My jsme se tlačili dopředu, ale dost často jsme naráželi na jejich pevný val, a nebyli jsme schopni se dostat do šestnáctky. Herně jsme byli lepší i po vyloučení našeho hráče. U nás je to o tom vstřelit gól, a pak si myslí, že se to prolomí a my začneme dávat branky. Nejsem moc spokojený s výkonem rozhodčího, který podle mě ovlivnil zápas. Za prvé měl vyloučit jejich hráče po faulu na Kuzníka, za druhé první žlutá karta na Heinzkeho neměla být, protože byl faulován Heinzke. Kluky ale musím pochválit za výkon.

TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Hráli jsme takovou zalezlou taktiku od zadu. Snažili jsme se jejich hráče elimonovat. V prvním poločase jsme nevystřelili na bránu. Ve druhém jsme měnit styl už nechtěli, a pokračovali jsme v něm, a nakonec jsme z jedné střely dali rozhodující branku.



Sestavy


SK Štáblovice
D. Laci [-] - L. Veřmiřovský [-] , J. Mecner [-] , D. Tesař [-] (86. M. Konvička [-] ) , M. Laovský [-] (77. J. Fruncek [-] ) , P. Kuzník [-] , M. Sedláček [-] , O. Minarčík [-] , M. Gračanin [-] , P. Heinzke [-] , T. Kříž [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - J. Majewski [-] , D. Šumbera [-] , M. Sakmar [-] (90. F. Graf [-] ) , J. Gattnar [-] , R. Grigarčík [-] , D. Vala [-] (86. M. Vitásek [-] ) , T. Fusek [-] (81. V. Tomáško [-] ) , P. Kunczik [-] , T. Halška [-] , V. Trušina [-]

ŽK: 33. P. Heinzke - 59. J. Majewski , 76. V. Trušina , 89. M. Vitásek . ČK: 74. P. Heinzke .
Hráči zápasu: M. Gračanin , P. Kuzník - D. Šumbera , M. Vitásek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: STUPEŇ Ondřej - RUČKA Jakub, MIGOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Šenk
Tip experta: výhra hostů

Nejzajímavější zápas OP. Štáblovice na svém malém hřišti umí hrát pěkný fotbal. Ale i tak věřím více Štítin,ě že si odvezou všechny body. Tip 2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů