Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlavnice si splnila povinnost a vyhrála


Branky


11

Hlavnice po prvním poločase vedla o jednu branku. Ve druhé části výhru navýšila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice vedla o jednu branku

Jakartovice ve svém dalším domácím zápase hostily mužstvo z nedaleké Hlavnice. Jakartovicím v celém zápase nic nešlo, nedokázaly si nahrát na dva metry a Hlavnice tak měla zjednodušenou práci. Přesto se na výhru nadřela, protože s proměňováním šancí byla značně na štíru. Nejdříve se nedokázali postupně prosadit Lodňanek, Tomáš Liška a David Liška. Do vedení se Hlavnice dostala až ve 32. minutě, když střela Lodňánka propadla brankář Bednaříkovi do sítě – 0:1. Hned za čtyři minuty si Lodňánek svou střelu zopakoval a opět se stejným výsledkem a hosté vedli už o dvě branky – 0:2. Těsně před poločasem pak poslal Poštulka ojedinělý přímý kop směrem k hostující brance, míč se odrazil k Horvátovi, který se nerozpakoval a dával prakticky do odkryté brány – 1:2. V závěru poločasu přestřelil branku z pěti metrů Kaván. 

Hlavnice výhru navýšila

Ve druhém poločase se obraz hry vůbec nezměnil. Hosté spálili poměrně dost šancí. Kaván přestřeli z pěti metrů. Šťastník z pěti metrů taky minul cílené zařízení. Stejně se vedlo i Lodňánkovi. Teprve čtvrthodinu před koncem hosty uklidnil střelou zpoza šestnáctky Tomáš Liška – 1:3. Jakartovice pak mohly vykřesat jiskérku naděje po přímém kopu Poštulky, ale Piatkevič dosáhl branky z ofsajdu. Hlavnice si pak už tři body dokázala uhlídat.

 

Jakartovice v příštím kole přivítají Těškovice. Hlavnice bude hostit Štáblovice.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Marek Poštulka (hráč): Dneska není co hodnotit. Za naší strany to byla jedna velká tragédie. Vůbec jsme si neuměli nahrát. Soupeř vyhrál zaslouženě.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Soupeře jsme celý zápas přehrávali. Kdyby jsme vyhráli 8:1, tak by se vůbec nic nestalo. Bohužel jsme neuměli proměnit nabídnuté šance.



Sestavy


FK Jakartovice
J. Bednařík [-] - F. Havlíček [-] , R. Holub [-] (30. V. Jekel [-] ) , P. Lacko [-] (85. P. Bosák [-] ) , J. Piatkevič [-] , K. Török [-] , M. Pluschke [-] (79. . Vyhlídal [-] ) , R. Schuster [-] , M. Poštulka [-] , T. Šupák [-] , P. Horvát [-]

Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - Š. Šťastnik [-] , T. Liška [-] (83. Š. Nádeníček [-] ) , V. Král [-] (83. D. Černoch [-] ) , L. Lodňánek [-] , D. Liška [-] , D. Haas [-] (77. P. Jaksch [-] ) , O. Haas [-] , J. Kaván [-] , O. Pasterňák [-] , D. Ochrana [-] (46. Z. Vrána [-] )

ŽK: 67. R. Schuster .
Hráči zápasu: L. Lodňánek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - WYSOGLAD Ondřej, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Šenk
Tip experta: výhra hostů

Derby je vždycky ošemetné, ale věřím, že Hlavnice vyhraje. Tip 2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů