0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová rozhodla dvěma góly v prvním poločase


Branky


11

Březová o své výhře rozhodla dvěma góly v prvním poločase. Pak se už skóre nezměnilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o dvě branky

Litultovice ve svém prvním jarním domácím zápase přivítaly na svém hřišti mužstvo z Březové. Do vedení se hosté dostali už po třinácti minutách, když Řehulka vyslal pas na Tomáše Křenka, který se z úhlu řítil na gólmana Böhma a prostřelil ho – 0:1. Za domácí pak mohl vyrovnat po centru Drápala kapitán Šrom, ale neuspěl. Dále pak Řrom křižnou střelou mířil vedle tyčky. Ve 24. minutě znovu Řehulka poslal pas na Tomáše Křenka, domácí gólman s obráncem vyběhli na míč, který se šťastně poodrážel na penaltu k Urbánkovi, který jej uklidil do odkryté brány – 0:2. Zbytek poločasu de dohrál v poklidu. Zaskočení domácí se na nic nezmohli a hosté si v pohodě kontrolovali svůj náskok. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase se Litultovice snažily ještě s výsledkem něco udělat. Narážely však na dobrou obranu hostů a skvělé chytajícího brankáře Hromadu. Dvakrát si na něm vylámal zuby Drápal, který jen pálil do něj. Stejně se vedlo i kapitánu Šromovi, jenž taky mířil jen do fantoma Hromady. Neujaly se ani hlavičky aktivního Fialy. Hosté ale jen nebránili a vyráželi i rychlým kontrům. Hodně nezbezpečný byl ten, na jehož začátku stál Tomáš Křenek, míč doputoval od Martina Šuhajíka k Chlebíkovi, jehož střelu vyrazil u tyče gólma Böhm. Dva solidní výpady měl i Tomáš Křenek. Skóre se už ale nezměnilo a Březová si připsala důležité tři body. 

 

Litultovice jedou příští kolo do Stěbořic. Březová bude hostit Bohuslavice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Jakub Šrom (kapitán): Bohužel máme mladý mačaft, který jednou zahraje skvělé, a jednou bohužel ne. Dostali jsme brzy branku, a pak ještě další. Ve druhém poločase jsme je mleli, ale nedokázali jsme dostat míč do sítě. Jejich brankář byl skvělý. Navíc skvěle to dirigoval ve středu jejich kapitán, a hráli hodně chytře a zkušeně.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Dneska jsme přijeli v dobrí sestavě. Byl brankář Hromada a Gajdoš, a bylo to znát na naší hře. Byli jsme takový kompaktnější. Dnes jsme hráli spíše ze zadu. Podařilo se nám vsítit dva góly, a pak už jsme to dokázali udržet a získat tři důležité body.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - M. Varyš [-] (46. A. Mičkal [-] ) , D. Lebeda [-] , P. Fiala [-] , A. Včelka [-] (61. T. Steuer [-] ) , M. Drápal [-] , T. Veselý [-] (78. J. Válek [-] ) , O. Adamčík [-] , J. Šrom [-] , O. Doležel [-] , J. Pavlíček [-] (61. M. Hopp [-] )

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - J. Gajdoš [-] , T. Pecka [-] (53. K. Turek [-] ) , J. Kříž [-] , J. Urbánek [-] (59. L. Chlebík [-] ) , M. Šuhajík [-] , J. Kostera [-] , M. Šustek [-] , J. Lichovník [-] , D. Řehulka [-] , T. Křenek [-] (90. V. Slípek [-] )

ŽK: 78. O. Doležel - 31. J. Kostera .
Hráči zápasu: J. Pavlíček - J. Gajdoš , J. Hromada .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - KANIA Jaroslav, LAGAN Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Šenk
Tip experta: výhra domácích

Dva týmy, co potřebuji každý bod, ale i přesto věřím domácí. Tip 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích