Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas skončil stejným poměrem jakom dohrávka před měsícem


Branky


12

Těškovice vedly během zápasu o čtyři branky. Jakartovice dvěma góly korigovaly. Zápas tak skončil stejně jako před měsícem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly tři branky

Již v 1. minutě zatáhl míč po levé straně Matěj Krayzel, ale jeho centr nenašel adresáta. Ve 3. minutě zlikvidoval dlouhý pas domácích Lazecký. V 5. minutě vysunul Kupka po levé straně Matěje Krayzla, který zpětnou přihrávkou vybídl Kupku ke střele, jenž  byla zblokovaná přehuštěnou obranou domácích. Následný centr Jakuba Krayzla z pravé strany a dorážka Matěje Krayzla byla opět sražena na roh. Z rohu pak Daniel Juchelka nastřelil jen břevno. Další průnik Matěje Krayzla po levé straně a následná zpětná přihrávka skončila střelou Vladimíra Šenka opět sražením na roh. V 10. minutě se po dlouhé pasu dostávali domácí ke střeleckému zakončení, ale Piatkevič mířil nad. Ve 13. minutě vznikl po rohu domácích závar v hostující šestnáctce, který vyřešila hostující obrana odkopem. Za minutu musel Lazecký vyrážet tvrdou střelu domácích zpoza šestnáctky. V 18. minutě po rohovém kopu hlavičkoval společně Matěj Krayzel spolu s Jedličkou, ale gólman Bednařík míč chytil.. Ve 26. minutě se domácí dostali do rychlého brejku, který následně srazila obrana hostů na roh. Za minutu po centru domácích z levé strany musel likvidovat Lazecký hlavičku Piatkeviče. Ve 30. minutě zaběhl za obranu Strojil, překonal gólmana Bednaříka, ale branka není pro nebyla pro ofsajd uznaná. Ve 34. minutě vysunul Kupka po levé straně Matěje Krayzla, na jeho střílený centr si naběhl Jedlička a otevřel skóre - 0:1. Ve 40. minutě si na centr Reka z pravé strany naběhl Kupka a hlavičkou po břevno zvyšil na 0:2. Hned za minutu využil chybu domácích Solnický a rychlou přihrávkou za obranu vysunul Matěje Krayzla, který pokořil Bednaříka - 0:3.

Těškovice vedení navýšily, Jakartovice snížily

Ve 48. minutě si narazil míč Vladimír Šenk s Kupkou, ale jeho bombu domácí gólman Bednařík bravurně vyrazil. Za minutu vysunul míč střídající Barkócy na nabíhajícího Matěje Krayzla, jehož křižnou střelu z pravé strany gólman Bednařík nohou vyrazil na roh. Po jeho rozehrání a odrazu míče pak zakončil Juchelka střelou mimo tyče domácích. V 52. minutě pronikali domácí středem hřiště, ale zakončili střelou Šupáka nad branku. V 57. minutě se po odrazu míče v hostující šestnáctky dostali domácí ke křižné střele z pravé strany, která minula branku. V 62. minutě přenesl chytře Strojil dlouhým pasem míč z levé strany na vpravo na zabíhajícího Reka, jehož střílený centr sice Barkócy hlavou minul, ale k míči se dostal Matěj Krayzel, který zavěsil - 0:4. V 63. resp. a 65. minutě zahrozili střelecky domácí, ale jejich zakončení mířílo nad branku. V 67. minutě vysunul Kupka za obranu nabíhajícího Matěje Krayzla, jemuž vybíhající gólman střelu nohou vyrazil. Následně vybídl Vladimír Šenk ke skórování Barkócyho, ale jeho bomba skončila těsně vedle levé šibenice domácích. V 72. minutě využili domácí hostující chybné rozehrávky, a Schuster poslal do úniku Šupáka, který zkušenou střelou z šestnáctky do protipohybu rozvlnil síť - 1:4. V 79. minutě si vytvořili domácí závar v šestnáctce, který pak skončil sražením míče na roh. V 85. minutě skončila křižná střela Matěje Krayzla z levé strany těsně vedle branky domácích. V 87. minutě odcentroval střídající Krčmář, ale hostující dorážku gólman Bednařík vyrazil. V poslední minutě utkání se prosadil v hostujcím malém vápně zkušený Šupák a kosmeticky upravil výsledek - 2:4.

 

Jakartovice jedou příští kolo do Štáblovic. Těškovice budou hostit Březovou. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Marek Poštulka (hráč): Do třicáté minuty jsme hráli fotbal nahoru dolů. Pak přišla pětiminutovka hrůzy, kdy dalo hosté tři góly. Při všech třech jsem chyboval já. Pak ve druhém poločase navýšili skóre, my jsme jen Šupákem pak dvěma góly korigovali. Gratulujeme hostům ke třem bodům.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (asistent trenéra): První poločas byl vyrovnaný, 2x nás podržel gólman Lazecký a díky zlepšené kombinační hře jsme se v závěru poločasu střelecky prosadili na 0:3. Ve druhé půli jsme prostřídali zbytek náhradníků, navýšili o jednu branku a zbytečně zahodili několik dalších tutovek. Domácí pak v závěru utkání korigovali brankami zkušeného Šupáka.



Sestavy


FK Jakartovice
J. Bednařík [-] - P. Lacko [-] , J. Piatkevič [-] , V. Jekel [-] (75. L. Jakobovský [-] ) , K. Török [-] , M. Pluschke [-] (65. M. Trávníček [-] ) , R. Schuster [-] (79. D. Philipp [-] ) , . Vyhlídal [-] , M. Poštulka [-] , T. Šupák [-] , P. Horvát [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - V. Krayzel [-] (61. M. Popp [-] ) , M. Krayzel [-] , D. Juchelka [-] (78. T. Krčmář [-] ) , P. Jedlička [-] (46. R. Barkócy [-] ) , V. Šenk [-] , P. Kupka [-] , T. Rek [-] , O. Strojil [-] , J. Solnický [-] , J. Krayzel [-]

Hráči zápasu: T. Šupák - J. Krayzel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HENNIG Antonín - MEIER Milan, PIATKEVIČ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: výhra hostů

Pojedeme v oslabené sestavě, ale věřím, že vyhrajeme. 2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů