Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štáblovice udělily Hlavnici lekci z produktivity


12

Štáblovice se ujaly vedení dvěma góly na konci poločasu. Ve druhém poločasu daly opět o dva góly více a vyhrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štáblovice vedly o dvě branky

Hlavnice ve svém dalším zápase na domácím hřišti hostila mužstvo ze Štáblovic. Hosté ze Štáblovic v úvodní čtvrthodině hry přežily tři velké šance domácích. Postupně si vylámali zuby na brankáři Martinkovi David Liška, Kaván a Král. Pak se začala hra postupně srovnávat, Domácí ale zazdili další dobré šance Liškou a Králem.Hosté pak před poločasem dvakrát udeřili. Nejdříve vyslal Sedláček mezi beky Veřmířovského, který poslal míč kolem brankáře Steinera do sítě – 0:1. Pak Fruncek poslal míč do běhu Veřmířovskému, který se štěstím procedil balon do sítě – 0:2.

Štáblovice výhru navýšily

Osm minut po přestávce dlouhý výkop brankáře Martinka našel Sedláčka, jehož centr zapadl za záda překvapeného Steinera – 0:3. Hlavnice snížila po hodině hry, když se ke Královi odrazil míč a ten ho s přehledem doklepl do sítě – 1:3. Štáblovice reagovaly za pár okamžiků, když Fruncek nakopl míč na Tesaře, který mazaně přehodil vybíhajícího gólmana Steinera – 1:4. Čtvrthodinu před koncem zápasu si vybojoval míč Fruncek, který přešel přes dva hráče a chytře obstřelil Steinera – 1:5. Domácí pak mohli snížit Ochranou, nebo Králem. Hosté naopak mohli navýšti Veřmířovským a Tesařem.

 

Hlavnice v příštím kole jede do Dolních Životic. Štáblovice budou hostit Jakartovice. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): V prvním poločase jsme byli herně lepším týmem. Bylo vidět, že trénujeme, ale proměňování šancí nám dnes vůbec nešlo. Na konci poločasu jsme navíc dostali dvě branky. Pak jsme dostali další po našich hrubkách. My jsme bohužel dali jen jednu branku. Výsledek je pro nás hodně krutý. Byl to náš nejleoší výkon na jaře.

SK Štáblovice
Josef Martinka (trenér): Začátek zápasu nám nevyšel. Chyběli nám tři obránci a než si to sedlo, tak jsme klidně mohli prohrávat o dva až tři góly, a bylo by po zápase. Pak se s tím kluci srovnali, a do poločasu dali dvě branky. Ve druhém poločase musím kluky pochválit, dobře nám hrál střed zálohy, přidali jsme další branky, a nedali šance.



Sestavy


Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - Z. Vrána [-] (46. J. Steyer [-] ) , Š. Šťastnik [-] , V. Král [-] , L. Lodňánek [-] (81. P. Jaksch [-] ) , D. Liška [-] , D. Haas [-] (46. P. Haas [-] ) , O. Haas [-] (66. D. Černoch [-] ) , J. Kaván [-] , O. Pasterňák [-] , D. Ochrana [-] (76. M. Grygar [-] )

SK Štáblovice
A. Martínek [-] - L. Veřmiřovský [-] , J. Fruncek [-] (76. R. Podolínský [-] ) , M. Laovský [-] (81. R. Jedlička [-] ) , M. Sedláček [-] , P. Kuzník [-] , D. Tesař [-] , O. Minarčík [-] , M. Konvička [-] , J. Mecner [-] , O. Panáček [-]

ŽK: 23. Š. Šťastnik - 45. J. Mecner .
Hráči zápasu: V. Král - A. Martínek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ADAMČÍK Petr - KYJOVSKÝ Tomáš, HAAS Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: výhra hostů

Tady si myslím, že hosté vyhrají vyšším rozdílem. 2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů