Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina s přehledem porazila Dolní Životice


Branky


12

Štítina už po poločase vedla o čtyři branky. Ve druhé části přidala ještě další dvě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o čtyři branky

Štítina na svém trávníku hostila mužstvo z Dolních Životic. Hned od startu bylo jasno, kdo je na trávníku králem. Dolní Životice se sice snažily zakopat na svém polovině a vyrážet k brejků, ale tato taktika jim moc nevycházela. Za celý zápas se dostaly do dvou pološancí. Štítina v prvním poločase celkem čtyřikrát prolomila hostující hradbu. Domácí začali úřadovat ve dvanácte minutě, když Vala dostal míč za obranu, který nasadil kličku obránci a prostřelil brankáře Figuru – 1:0. Hned za dvě minuty sklepl Bartusek míč pro Valu, jehož skákavá střela asi z 23 metrů skončila u tyče – 2:0. Ve 25. minutě opět Bartusek sklepával míč, ale tentokrát pro Šumberu, který procedil gólmana Figuru z úrovně penalty – 3:0. Po půlhodině hry zkušený Grigarčík poslal míč za obranu, kde se ho zmocnil Bartusek a dloubačkem umístil balon do sítě – 4:0.

Štítina vedení navýšila

I ve druhém poločase pokračovalo stejné dění na hřišti, jako v poločase prvním. Štítina přidala ve druhé části ještě dvě další branky. V 57. minutě odcentroval zleva Šumbera, míč si zpracoval Sakmar a z otočky efektně zatloukl balon do kasy – 5:0. Poslední slovo mělo po hodině hry Bartusek, jehož první pokus ještě Figura vyrazil, ale přímo do hrudi Bartuska a od ní se míč dostal za jeho záda – 6:0. V dalším průběhu hry se do šancí dostával především domácí Vala, který chtěl dosáhnout hattricku, ale vždy ztroskotal na gólmanovi Figurovi a hattricku mu dopřáno nebylo.

 

Štítina jede příští kolo do Slavkova. Dolní Životice budou hostit Hlavnici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Zápas to byl jednoznačný, hrálo se na jednu branku. Ještě spoustu šancí jsme neporměnili. Hlavním paličem byl Vala, který snad desetkrát nastřelil gólmana.

FK Dolní Životice
Milan Hanslík (trenér): Chtěli jsme se na půlce zakopat, a hrát na brejky. Soupeř byl ale lepší po všech stránkách. My jsme měli asi jen dvě pološance. Navíc nám chybělo pět hráčů, a my jsme museli povolat veterány.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - D. Šumbera [-] (63. F. Graf [-] ) , D. Vala [-] , A. Bartusek [-] , V. Trušina [-] , M. Sakmar [-] , R. Grigarčík [-] , P. Kunczik [-] (71. P. Hora [-] ) , T. Halška [-] (46. P. Dřizgevič [-] ) , J. Majewski [-] , J. Gattnar [-]

FK Dolní Životice
R. Figura [-] - M. Elbl [-] (59. J. Vlček [-] ) , M. Tengler [-] , O. Jasník [-] , A. Kreisl [-] , P. Dušek [-] , V. Mareta [-] , M. Procházka [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-] (62. M. Essler [-] ) , P. Pohaněl [-]

ŽK: 55. A. Bartusek - 34. M. Pumr .
Hráči zápasu: J. Majewski , D. Vala .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRETSCH Adam - ULRICH Josef, STŘÍLKA Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem, výhra domácích. 1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích