2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice vydolovaly důležité tři body se Slavkovem


Branky


12

Po vyrovnaném poločase, daly Kozmice rozhodující branku po změně stran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Kozmice v daším domácím  zápase přivítaly mužstvo ze Slavkova. Hosté nepřijeli v plné sestavě, ale domácím byli vyrovnaným soupeřem. V první šanci se vyskytl aktivně hrající Hruška, který ale branku nevstřelil. Kozmice se dostaly do vedení po osmnácti minutách hry, když se Hruška po individuální akci dostal až před hostující vápno, kde nabil Dihelovi, který míč zkušeně poslal k tyči – 1:0. Za dvě minuty prověřil domácího brankáře Sajdoka pěknou střelou Nikola Štýbar. Hned za pár sekund vyrazil centr Víchy s obtížemi nad bránu Sajdok. Zvýšení skóre pak měl na hlavě Janík, ale minul cílené zařízení. Slavkov dokázal vyrovnat těsně před přestávkou, když po nedorozumění mezi domácí stopery získal míč zkušený Nikola Štýbar, který už neměl problém správně zakončit – 1:1.

Kozmice rozhodly

Rozhodující okamžik zápasu pak přišel deset minut po přestávce, když akce začala u kapitána Remeše, který míč poslal dále na Kolondru, který adresoval finální přihrávku na Hrušku, jenž se s míčem stačil obtočit a umístit jej přesně k tyčce – 2:1. Nadále se hrála vyrovnaná partie. Šance si ale vypracovávali domácí. V 70. minutě po nahrávce Remeše přiťukl Hruška míč Kolondrovi, jenž pálil mimo. Slavkov postupně začal hrát na čtyři útočníky. Okénka v jejich obraně málem využil Toma, jehož průnik nevyšel. Od 80. minuty se hra kouskovala, a to i díky nepřesným výrokům rozhodčího. Dvě minuty před koncem pak odcentroval Toman na Paluva, který přisnul míč Kolondrovi, ale ten minul bránu. Kozmice si pak už tři body udržely.

 

Příští kolo jedou Kozmice do Vávrovic. Slavkov bude hostit Štítinu.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice B
Jiří Kozák (trenér): Úplně s výkonem spokojený nejsem, dělali jsme zbytečné chyby, a tak jsme soupeři darovali jejich branku. Závěr se vůbec nepovedl rozodčímu, který rozhodoval chaoticky, kdy obracel fauly, z ofsajdu dělal aut apod. Jsem rád, že jsme získali důležité tři body. Hodně nebezpeční byli bratři Štýbarovi.

TJ Sokol Slavkov B
Adam Klement (asistentr trenéra): K rozhodčím se nikdy nevyjadřuju, ale dneska to byl pomyslný hřebíček do rakve pro fotbal a znechucení sobotního odpoledne pro všechny. Utrpěl fotbal na obě strany, zápas, kde šlo u hodně. Nicméně to, co předváděl první poločas i ,,pomezní rozhodčí’’ (hráč Kozmic) byla totální ostuda a výsměch. Nebyli jsme kompletní, i do brány nám musel pomoct Michal Gavenda, za což mu děkuju. Remízový zápas, ale historie se neptá.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice B
O. Sajdok [-] - T. Gai [-] (61. V. Blokesch [-] ) , J. Galdia [-] (65. R. Paluv [-] ) , D. Hruška [-] , M. Remeš [-] , J. Toman [-] (90. R. Velc [-] ) , J. Kolondra [-] , A. Dihel [-] , J. Janík [-] , M. Daněk [-] , J. Holeček [-]

TJ Sokol Slavkov B
M. Gavenda [-] - D. Slavík [-] , B. Malček [-] , D. Kubala [-] , D. Pavelek [-] (60. T. Rubý [-] ) - L. Soška [-] (30. M. Hrčka [-] ) , M. Soška [-] , F. Štýbar [-] (63. L. Ulrich [-] ) , D. Vícha [-] , T. Vícha [-] (72. D. Vrbický [-] ) - N. Štýbar [-]

ŽK: 82. O. Sajdok - 73. L. Ulrich .
Hráči zápasu: D. Hruška .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: RUČKA Jakub - PRASEK Beno, KOVAL David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: remíza

Tady bude záležet, jak se kluci na obou stranách sejdou, pro mě velká neznámá, zkusím 0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů