2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice rozhodly v závěru


Branky


12

Žimrovice brzy vedly. Vávrovice na začátku poločasu vyrovnaly. Žimrovice rozhodly na konci zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Životice vedly o jednu branku

Žimrovice přivítaly ve svém domovském stánku mužstvo z Vávrovic. Hned ve druhé minutě se řítil do velké šance hostující Kořínek, ale brankář Šehovič byl na svém místě. Domácí družina ze Žimrovic se dostala do vedení po čtyřech minutách, když dlouhý balon za obranu nezpracoval brankář Papež, o míč ho obral Lukáš Škrobánek a pohodlně skóroval do odkryté hostující branky – 1:0. Ve dvacáté minutě brankář Šehovič vychytal Binara. Do konce poločasu se pak hrála víceméně vyrovnaná partie s minimem šancí na obou stranách. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Vávrovice se dočkaly vyrovnávací branky hned po přestávce, když se po lajně prosmýkl Kořínek a přihrál přesně Mruskovi, který z první z voleje umístil merunu do sítě – 1:1. Od šedesáté minuty přitlačili domácí na pilu, male dlouho se nemohli prosadit proti hostující obraně. Velkou šanci měl domácí Ondřej, ale mířil jen do brankáře Papeže. Dvakrát se do dobré příležitosti dostával Fajkus, ale Papež se v obou případech vyznamenal. Hosté navíc museli prostřídat zkušené hráče, kterří se zranili. Vysvobození pro domácí přišlo až v poslední minutě, když dlouhý nákop Ondřeje Černého prodloužil hlavou Jakub Hertel na Fajkuse, který vystřelil z první k tyči – 2:1.

 

Žimrovice jedou v příštím kole do Litultovic. Vávrovice doma budou hostit Kozmice.



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Moje nervy. Úvod jsme zaspali a soupeř měl hned velkou šancí. Pak jsme sice dali branku, ale herně jsme se trápili. V úvodu druhé půle soupeř srovnal. My jsme začali hrát až po 60. minutě a utkání jsme rozhodli až v závěru. Zápas to byl remízový, za mě je to šťastná výhra.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Hodně nešťastný zápas, který jsme prohráli gólem v závěru., Bohužel běhěm zápasu jsme museli střídat zkušené kluky, kteří bohužel ty zkušenosti nemají, a to se bohužel v závěru projevilo.



Sestavy


TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - M. Hopp [-] , L. Fajkus [-] , L. Škrobánek [-] (46. P. Škrobánek [-] ) , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] , J. Černý [-] , O. Černý [-] , P. Novák [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-]

FK NOVA Vávrovice
V. Papež [-] - T. Šenk [-] (62. T. Černín [-] ) , V. Pchálek [-] (89. M. Lagan [-] ) , O. Levák [-] , O. Halátek [-] - M. Schoppik [-] , T. Štencel [-] , D. Binar [-] , J. Lichovník [-] - F. Mrusek [-] (88. M. Zygula [-] ) , P. Kořínek [-] (66. J. Morisch [-] )

ŽK: 9. J. Černý , 56. L. Fajkus - 17. O. Halátek , 30. J. Lichovník , 80. J. Morisch .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VRBA Martin - NEVŘELA Jan, LAGAN Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný zápas, ve kterém domácí zvítězí. 1

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích