Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice zkušeně porazily Litultovice


Branky


12

Litultovice sice vedly, ale Stěbořice stačily do poločasu skóre otočit. Ve druhém poločase daly Stěbořice brzy dva góly a náskok si pohlídaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o jednu branku

Stěbořice hostily naq svém hřišti mužstvo z nedalekých Litultovic. Začátek zápasu patřil hostům z Litultovic. Litultovice se dostaly do vedení po dvaceti minutách, když odcentroval z kraje Adamčík a kapitán Šrom propálil brankáře Štěpána Kramného – 0:1. Další úder mohl domácím dát Mičkal, ale při samostatném nájezdu selhal. Další hostující příležitost zahodil kapitán Šrom. Stěbořicím se podařilo srovnat po půlhodině hry, když centr Šimona sklepl hlavou nechytatelně do sítě Konečný – 1:1. Za dvě minuty poslal Bartusek míč mezi obránce na Františka Kramného, jenž zkušeně pokořil brankáře Böhma – 2:1.

Stěbořica daly další dvě branky

 Hned po přestávce Šimon opět odcentroval z kraje hřiště, míč se od Kokoška odrazil k Bartuskovi, jenž ho zavěsil do sítě – 3:1. V 53. minutě pak Bartusek narýsoval přesnou kolmici na Kokoška, který si obehrál i gólmana Böhma a dával do prázdné brány – 4:1. Stěbořice pak zkušeně kontrolovaly svůj dostatečný náskok. Mohly ho ale ještě navýšit. Nejdříve pálil bodlem nad bránu František Kramný. Pak nastřelil brankáře Böhma Kokokošek. V poslední šanci se ocitl Došla, který z úhlu pálil mimo branku. Hosté se už prakticky nezmohli na odpor a domácí v klidu dokráčeli ke třem bodům.

 

Stěbořice v příštím zápase jedou do Bohuslavic. Litultovice budou hostit Žimrovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Ve 25. minutě mohli hosté klidně vést o tři branky. Pak jsme kolem půlhodiny hry zápas otočili a na začátku druhé půle jsme přidali dva g=oly a kontrolovali hru.

TJ Sokol Litultovice
Jakub Šrom (kapitán): Vedli jsme 1:0, a mohli dát další dva góly. Bohužel soupeř otočil, a jakmile jsme dostali na 3:1, tak Stěbořice mají zkušený mančaft, který si to už pohlídal. Jsem zklamán z přístupu některých mladých hráčů, kteří, když zjistili, že nejsou nominováni do základu, tak odjeli.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
Š. Kramný [-] - V. Graca [-] (74. D. Burda [-] ) , M. Došla [-] , R. Kokošek [-] (84. A. Baier [-] ) , P. Čavera [-] (69. J. Raschka [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , F. Kramný [-] , V. Konečný [-] , M. Šimon [-] (80. O. Fidler [-] ) , J. Bartusek [-] (63. J. Šindelář [-] )

TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - M. Varyš [-] , A. Mičkal [-] , P. Fiala [-] , M. Hopp [-] (80. S. Obrusník [-] ) , M. Drápal [-] , T. Veselý [-] (46. S. Konečný [-] ) , O. Adamčík [-] , J. Šrom [-] , O. Doležel [-] , J. Pavlíček [-]

ŽK: 48. P. Čavera - 26. O. Doležel , 73. P. Fiala .
Hráči zápasu: J. Bartusek , F. Kramný , R. Kokošek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PAVELEK Karel - BUKOVSKÝ Josef, JAMNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: výhra domácích

Litultovice se trochu trápí letos i na začátku jara, tak si myslím, že k žádnému překvapení nedojde, a domácí zvítězí. 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích