1:2
(0:1)
17. A. Ohřál (p.)
64. I. Dominik
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice si odvezly všechny body z Březové


Branky


60. T. Křenek - 17. A. Ohřál (p.) , 64. I. Dominik
12

Bohuslavice po půli vedly o jednu branku. Březová vyrovnala, ale poslední slovo měly opět Bohuslavice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohuslavice po půli vedly o jednu branku

Březová doma přivítala na ssék trávníku mužstvo z Bohuslavic. Pro hosty nezačal zápas vůbec dobře, protože hned v šesté minutě se zranil jejich kapitán Mička, který si utrhl achilovku a hned ten den podstoupil operaci zraněného místa. Redakce mu přeje brzké uzdravení. Domácí pak zareagovali šancí Tomáše Křenka. Do vedení se hosté dostali po sedmnácti minutách, když dlouhý balon přistál nešťastně na ruce domácího hráče Řehulky a penaltu pak s přehledem proměnil Ohřál – 0:1. Ve 24. minutě zastavilo střelu Tomáše Křenka břevno hostujcí brány. Hned následně se do protiútoku dostal Kozel, ale toho vychytal brankář Hromada. Ve 28. minutě pak další šanci Tomáše Křenka zlikvidoval skvělý brankrář Wrána. Za sedm minut pak akce trojice Koska, Kozel a Kotzur skončila na rukavicích Hromady. Poslední šanci pak měl domácí Buda, ale neúspěšně zakončil. 

Oba soupeři dali po jedné brance

V první domácí šanci se ocitl Buda, ale opět selhal. Březová se vyrovnávací branky dočkala až po hodině hry, když se před šestnáctkou dostal míč k Tomáši Křenkovi, který jej poslal tvrdou střelou k tyči – 1:1. Bohuslavice ale za čtyři minuty opět vedly, když střelu Burdy po nahrávce Kosky mířící mimo tři tyče sklepl do sítě dobře postavený Dominik – 1:2. Březová pak vrhla všechny své síly do útoku. Hlavnim paličem byl tentokrát Řehulka, který se vysunul do útoku. Řehulka asi třikrát neuspěl proti Wránovi. Poslední šanci připravil Řehulka pro Marka Szabo, který ale míč do sítě nedoklepl.

 

Březová v příštím kole jede do Těškovic. Bohuslavice budou doma hostit Stěbořice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Paradoxně to byl náš nejlepší jarní zápas, ale prohráli jsme ho. Co k tomu říct. Dařílo se nám kombinovat, jen ta koncovka se nám dnes vůbec nedařila. Nedali jsme 6 až 7 šancí. Jak jsme měli štěstí v Litultovicích, tak tady se k nám otočilo zády.

SK Bohuslavice
Daniel Buhla (trenér): Naše výhra byla těžce vydřená. Navíc se nám v šesté minutě zranil kapitan Mička, který si urval achilovku a teď je na operaci v Opavě. Zápas to byl podobný jako ve Vávrovicích. My jsme měli štěstí na malém hrbolatém hřišti. Opět nás dned podržel brankář Wrána, ale hráli jsme jako tým, a tři body věnujeme kapitánovi Mičkovi.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - D. Řehulka [-] , M. Šuhajík [-] , M. Šustek [-] , J. Urbánek [-] (68. M. Faika [-] ) , Š. Buda [-] (83. V. Slípek [-] ) , T. Pecka [-] , J. Lichovník [-] , T. Křenek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

SK Bohuslavice
M. Wrána [-] - A. Ohřál [-] (60. J. Burda [-] ) , P. Štefek [-] , V. Mička [-] (6. M. Koval [-] ) , T. Koska [-] , V. Janoš [-] (77. J. Kanovský [-] ) , D. Kotzur [-] , J. Kozel [-] , T. Tilleczek [-] (81. J. Vašenka [-] ) , I. Dominik [-] (90. M. Faika [-] ) , M. Benek [-]

ŽK: 21. J. Urbánek - 33. V. Janoš , 58. A. Ohřál .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - RUBÝ Ondřej, ZAJÍČEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: remíza

Březová se trápí a Bohuslavice hraji letos dobře, přeji však Březové, protože body potřebuje, aby uhrála alespoň remízu, takže tipnu 0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích