J. Lichovník 60. (vl.)
M. Krayzel 83.
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice rozhodly dvěma góly ve druhém poločase


Branky


60. J. Lichovník (vl.) , 83. M. Krayzel
15

Těškovice o své výhře rozhodly dvěma góly ve druhém poločase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Těškovice ve svém dalším domácím zápase hostili mužstvo z Březové. V prvním poločase se hrála poměrně vyrovnaná partie s příležitostmi na obou stranách. V 5. minutě kryl hostující gólman Hromada střelu Vavrečky ze šestnáctky. Ihned po rozehrání míče se dostali do brejku po pravé straně hosté, ale akci Kostery zastavili domácí odkopem. V 10. minutě chytil Lazecký střelecký pokus Řehulky zpoza šestnáctky. Za dvě minuty zlikvidoval střelu Vavrečky z přímého kopu gólman Hromada. V 15. minutě skončila střela Vladimíra Šenka mimo tyče hostů. V 16. minutě vyrazil Lazecký nohami nepříjemnou střelu Řehulky z pravé strany šestnáctky a následnou dorážku Tomáše Křenka srazila obrana na roh. V 17. minutě zakončil Matěj Krayzel rychlý brejk po levé straně střelou nad branku. Na druhé straně se dostali středem hřiště do brankové šance hosté, ale dorážka Budy z penaltové vzdáleností Lazecký bravurně vyrázil. Ve 21. zahrozili hostě stříleným centrem Řehulky z levé strany, který proletěl šestnáctkou. Ve 22. minutě zatáhl míč po pravé straně Matěj Krayzel, zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Jana Šenka, jehož střelu srazila hostující obrana. Odražený míč pak putoval přes Viléma Krayzla opět k Janu Šenkovi, jehož následnou střelu gólman Hromada zpacifikoval. Ve 24. minutě vyrazil gólman Hromada střelu Vladimíra Šenka na rohový kop. Ve 38. minutě vysunul Vilém Krayzel vpravo zabíhajícího Jana Šenka, který přiklepl míč do středu Vladimírovi Šenkovi, jehož křižná střela minula těsně branku. Ve 39. minutě zahrozili hosté stříleným centrem z levé strany, který. vyřešili domácí odkpem. Následný střílený centr hostů Urbánka Lazecký ztlumil ve svých rukavicích.. V závěru poločasu zahrozí hosté rychlým brejkem po pravé straně, který zakončili křižnou střelou Tomáše Křenka těsně vedle branky.

Těškovice rozhodly

V 50. minutě odcentroval z levé strany Matěj Krayzel, ale následná střela Vladimíra Šenka skončila jen centimetry vedle tyčky. Za minutu vysunul Kupka ideálně mezi stopery nabíhajícího Matěje Krayzla, kterému však před zakončením stihl vracející se stoper míč odkopnout. V 52. minutě zlikvidoval dlouhý pas hostů za naší obranu včasným vyběhnutím Lazecký. V 57. minutě vyboxoval Hromada míč po rohovém kopu Vladimíra Šenka. K míči se pak dostal k Rekovi, který ho zatáhl do středu hřiště, následovala přihrávka na Jana Šenka a narážečka na bráchu Vladimíra, jehož střela ze šestnáctky skončila jen na břevně hostí. V 58. minutě kryl Lazecký prudký centr hostů do šestnáctky. Na druhé straně pak zakončil trestný kop Vavrečka střelou těsně vedle branky. V 60. minutě vyhrál Jan Šenk souboj na pravé straně, zatáhl míč a následná křižná střela sice mířila mimo branku, ale vracející se Lichovník si ve skluzu srazil míč do vlastní branky před dobíhajícím Matějem Krayzlem – 1:0. V 63. minutě po dlouhém autu Jakuba Krayzla vznikl v šestnáctce hostů závar, který pak vyřešili hosté odkopem. V 65. minutě se po chybě hostů dostal do střelecké pozice Vilém Krayzel, ale byl před šestnáctkou faulován. Nařízený přímý kop z levačky Vladimíra Šenka pak skončil jen na levé brankové spojnici. V 69. minutě skončil průnik Matěje Krayzla po pravé straně střelou nad branku. Za tři minuty si na centr  Reka z pravé strany naběhnul Jan Šenk, ale jeho hlavička skončila mimo tyče. Na druhé straně se dostávají hosté středem hřiště ke střele Řehulky, kterou Lazecký chytil. Další střelecký pokus Tomáše Křenka pak skončil nad domácí brankou. V 83. minutě po chybě hostující obrany ideálně vysunul Kupka ze středu hřiště zabíhajícího Matěje Krayla, který si obhodil vybíhajícího gólmana Hromadu, a zvýšil střelou do prázdné branky na 2:0. V 87. minutě se dostal po centru Matěje Krayzla z levé strany do střeleckého zakončení střídající Krčmář, ale jeho tutovka skončila jen na tyčce hostů a skóre utkání se tak nezměnilo.

 

Těškovice v příštím kole jedou do Štáblovic. Březová zajíždí do Stěbořic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (asistent trenéra): První poločas byl vyrovnaný, se šancemi na obou stranách, kde nás navíc podržel výborný výkon Romana Lazeckého. Ve druhé půli jsme s přispěním hostující obrany ujali vedení a v závěru zápasu pojistili vítězství na konečných 2:0. Byl to těžký zápas a vydřené vítězství. Děkuji fanouškům obou mužstev, kteří si našli cestu na toto utkání i za nepříznivého počasí a vytvořili tak velmi dobou fotbalovou atmosféru.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Zase jsme měli v prvním poločase nějaké šance, ale naše koncovka je bohužel strašná. Ve druhém poločase už to bylo z naší strany horší. Škoda, že jsme nevedli 1:0, nebo 2:0 po půli, pak už bychom to asi ukopali. Chybí nám trochu štěstíčka v koncovce.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Šenk [-] , M. Krayzel [-] , V. Krayzel [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , P. Kupka [-] , T. Rek [-] , D. Juchelka [-] , J. Solnický [-] , J. Krayzel [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - D. Řehulka [-] , M. Šuhajík [-] , M. Šustek [-] , J. Urbánek [-] , Š. Buda [-] , J. Gajdoš [-] , J. Lichovník [-] , T. Křenek [-] , J. Kostera [-] , T. Pecka [-]

ŽK: 66. T. Pecka .
Hráči zápasu: J. Gajdoš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KARTOUS Lukáš - PRASEK Beno, RYBOŇ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Šrom
Tip experta: výhra domácích

Z mého pohledu dělá strašně moc domácí malé hřiště, umělá tráva. Sázím na to, že Těškovice doma moc bodů rozdávat nebudou. Březová má sice zkušený mančaft, ale to malé hřiště jim bude dělat problémy, protože Těškovice na tom umějí hrát. Tipuju výsledek 2:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích