Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina jede dále za svým postupovým snem, tentokrát nenechala nic náhodě ve Slavkově


Branky


15

Po půli vedla Štítina o dvě branky. Ve druhém poločase ještě o jednu branku výhru navýšila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o dvě branky

Slavkov doma přivítal suverénna soutěže ze Štítiny. Hostující družina hned od začátku dávala najevo, kdo je na hřišti pánem. Po osmi minutách zahrával hostující Dřizgevič přímý kop, který gólman Makovický vyrazil jen před Bartuska, jenž pohotově zasunul míč do sítě – 0:1. Za dvacet minut vyslali hosté míč uličkou pro Trušinu, který míč se štěstím procedil přes brankáře Makovického – 0:2. Domácí pak zahrozili nebezpečným trestňákem Schneidera a po slouhém autu Štěpána Žilky se dostal k zakončení Filip Štýbar, ale branku přestřelil. Za Štítitnu pak spálil obrovské šance Vala. Břevno pak nastřelil Šumbera.

Štítina vedení navýšila

Ani ve druhém poločase se obrázek hry vůbec nezměnil. Štítina nadále hrála svou hru a Slavkok občas nevěděl. kde mu hlava stojí. Po hodině hry se prosadil po nedorozumění Štěpána Žilky s Malčekem důrazný Vala procedil míč mezi nohami brankáře Makovického do sítě – 0:3. Další branku mohl přidat po faulu Malčeka na Bartuska sám Bartusek, ale tomu penaltu chytil Makovický. V 74. minutě pak překvapil hostujícího brankáře Vitáska padajícím listem Dominik Vícha – 1:3. Odpověď hostů byla okamžitá, když Bartusek vyslal do úniku Gattnara, jenž podél brankáře Makovického umístil balon do brány – 1:4. V závěru zápasu pak ještě zazdil šanci aktivní Bartusek. Štítina si náskok už zkušeně pohlídala a dokráčela k dalším třem bodům.

 

Slavkov jede příští kolo do Hlavnice. Štítina bude hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov B
Jan Obludník (stoper): Štítina nám bohužel přerušila přes dva roky dlouhou sérii domácí neporazitelnosti. Hosté ale vyhráli naprosto zaslouženě, když je porážka 1:4 ještě milosrdná. Sice jsme se snažili, ale hosté byli kombinačně skvělí a jejich rychlí hráči nám dělali obrovské problémy. Soupeř potvrdil, že je suverénem okresního přeboru. Kluky chci pochválit za bojovnost, ale bohužel to nestačilo.

TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Myslím, že jsme byli v zápase lepším týmem. Dali jsme čtyři branky, nedali penaltu a další šance. Kluky ze Slavkova bych ale chtěl pochválit za bojovnost, a přeji jim, aby se zachránili.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov B
Š. Makovický [-] - B. Malček [-] , J. Obludník [-] , T. Vícha [-] , A. Honka [-] (67. M. Soška [-] ) - D. Marek [-] (46. K. Kurka [-] ) , M. Slunský [-] , F. Štýbar [-] (71. D. Vícha [-] ) , J. Schneider [-] (46. A. Žilka [-] ) , Š. Žilka [-] - N. Štýbar [-] (71. L. Soška [-] )

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - R. Grigarčík [-] , P. Dřizgevič [-] , J. Majewski [-] , J. Gattnar [-] (86. V. Tomáško [-] ) , M. Sakmar [-] (78. F. Graf [-] ) , D. Vala [-] , A. Bartusek [-] , V. Trušina [-] , D. Šumbera [-] , P. Kunczik [-] (78. T. Fusek [-] )

ŽK: 23. D. Šumbera , 24. P. Kunczik .
Hráči zápasu: A. Bartusek , J. Gattnar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: POLÁK Jiří - MEIER Milan, NOVÁK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jakub Šrom
Tip experta: výhra hostů

Je to hodně dáno kolik půjde hráčů z áčka, ale Slavkov se mi líbí, jsou tam i mojí kamarádi Štýbarové. Ale samozřejmě Štítina je pro mě největší favorit soutěže. Mají tam zkušené borce, jak ve středu, tak i v útoku a obranu jim drží zkušený Maják. Líbí se navíc práce trenéra ze Štítiny Vratislava Maisela, na němž se mi líbilo, že i když se prohrávalo, tak se je snažil nabádat k férovému fotbalu. Takže z mého pohledu je to dáno tím, kolik bude lidí z áčka, ale nic méně favorizuji Štítinu 1:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů