Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štáblovice deklasovaly doma Jakartovice


15

Štáblovice uštědřily Jakartovicím debakl 13:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štáblovice vedly o šest branek

Štáblovice ve svém dalším domácím zápase přivítaly mužstvo z Jakartovic. Hned od počátku to byla hra na jednu branku. Hosté se dostali za celý zápas jen ke střele Šupáka ve druhém poločase. Domácí kromě třinácti branek pak zazdili ještě poměrně dost šancí. Vraždění neviňátek začal už po šesti minutách po nahrávce Fruncka nechytatelnou střelou kanonýr Veřmiřovský – 1:0. Hned za čtyři minuty pokořil Bednaříka Sedláček, když dorazil tvrdou střelu Gračanina – 2:0. Ve 24. minutě si Sedláček svou střelu zopakoval, když zužitkoval přesný pas od Panáčka – 3:0. Za dvě minuty po nahrávce Fruncka udeřil Veřmiřovský, který zkušeně proměnil svůj samostatný nájezd – 4:0. Po půlhodině hry po dlouhém autu uklízel míč do prázdné brány zkušeně Veřmiřovský – 5:0. V závěru poločasu pak zkušeně proměnil penaltu Mecner, když předtím hostující obrana faulovala Sedláčka – 6:0.

Štáblovice výhru navýšily

Ve druhém poločase to dlouho vypadalo, že domácí polevili, když dali do 70. minuty pouze jednu branku. V poslední dvacetiminutovce ale nastříleli hostům dalších šest branek. Po deseti minutách druhého poločasu po centru Fruncka zametl balon do brány nekompromisně Mecner – 7:0. Na 8:0 zvyšoval po nahrávce od Fruncka střelou podél brankáře Bednaříka Sedláček. Pak se v rozmezí jedné minuty dvakrát prosadil střídající Podolínský, který dal oba góly střelami zpoza šestnáctky a zvyšoval na 9:0 resp. 10:0. Sedm minut před koncem pak Heinzke nabil pro Sedláčka a ten pokořil Bednaříka - 11:0. V 88. minutě dostal Veřmiřovský pas za obranu od Kuzníka a chladnokrevně zakončil - 12:0. Poslední branku vsítil po centru Sedláčka Častulík - 13:0. 

 

Štáblovice budou v příštím kole hostit Těškovice. Jakartovice přivítají Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


SK Štáblovice
Josef Martinka (trenér): Soupeře jsme nechtěli pdocenit, takže jsme nastoupili v nejsilnější sestavě. Vyhráli jsme úplně zaslouženě a jsem rád, že jsme si mohli vyzkoušet i různé varianty hry. Chtěl bych pochválit výkon celého mužstva.

FK Jakartovice
Marek Poštulka (hráč): Stálo to za nic. Byla to ostuda, nic víc, nic míň.



Sestavy


SK Štáblovice
A. Martínek [-] (80. P. Lenek [-] ) - M. Sedláček [-] , J. Fruncek [-] (80. Z. Častulík [-] ) , M. Gračanin [-] , L. Veřmiřovský [-] , P. Kuzník [-] , D. Tesař [-] (36. R. Podolínský [-] ) , O. Minarčík [-] , P. Heinzke [-] , J. Mecner [-] , O. Panáček [-] (80. O. Ruso [-] )

FK Jakartovice
J. Bednařík [-] - O. Gebauer [-] , K. Török [-] , J. Piatkevič [-] , L. Jakobovský [-] (73. D. Philipp [-] ) , T. Šupák [-] , M. Buksa [-] , V. Jekel [-] , . Vyhlídal [-] , M. Poštulka [-] , P. Horvát [-]

Hráči zápasu: M. Sedláček , J. Mecner , P. Heinzke , P. Kuzník .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: WYSOGLAD Ondřej - BUKOVSKÝ Josef, PIATKEVIČ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Šrom
Tip experta: výhra domácích

Tady si myslím, že to bude jednoznačná záležitost. Líbí se mi, jak to ve Štáblovicích jde nahoru. Zde bych vyzdvihl hlavně Heinzkeho, který se mi jako stoper velice líbí ve dvojici s Gračaninem, který šel taky hodně nahoru. Ve středu pak Kuzník, který jim tvoří celou hru, tak mají super mančaft, i když tam určité nedostatky ještě jsou, porotože je to sehrávající se mančaft, který půjde v brzké době nahoru. Tady to vidím 4:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích