Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 10:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlavnice připravila na Dolní Životice Csaplárovu past


Branky


15

Životice po půlhodině hry vedly o dvě branky. Hlavnice do poločasu snížila, a pak třemi góly ve druhé části zápas otočila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Životice vedly o jednu branku

Dolní Životice přivítaly ve ssém tredičním nedělním čase mužstvo z Hlavnice. Dolní Životice se dostaly do vedení už po pěti minutách hry, když si Kreisl s Procházkou narazili míč, a dále jej poslali na Pohaněla, který gólově nabil pro Jakuba Otipku – 1:0. Domácí byli nadále lepším týmem a třikrát se do dobrého zakončení dostal Elbl. U hostů stojí za zmínku jen polostřela Lodňánka, se kterou ale neměl domácí brankář Figura žádný problém. Další branku přidala domácí družina ve 33. minutě, když Kreisl zakroutil svůj přímý kop přesně do brány na zadní tyčku – 2:0. Za tři minuty vystřelil zpoza šestnáctky David Liška a míč se zastavil až v síti – 2:1. Do konce prvního poločasu se už nic vážnějšího nestalo. 

Hlavnice zápas otočila

Hned po startu druhé půle zahrával přímý kop Ochrana, domácí obraně se nepodařilo míč odkopnout, ten se dostal ke Šťastníkovi, jenž ho nahrál pod sebe na Lodňánka, který míč umístil na zadní tyč – 2:2. Tímto se hosté dostali na koně a domácí družina se z hřiště úplně vytratila. V 53. minutě zahrával standardku Ochrana. Míč z jeho kopačky našel hlavičku Kirschnera, který prodloužil míč na Lodňánka a ten nadvakrát pokořil Figuru – 2:3. Dvacet minut před koncem Kaván našel krásně Davida Lišku, který obehrál Figuru a pohodlně poslal balon do prázdné sítě – 2:4. Hlavnice pak ještě mohla skóre navýšit, ale David Liška míč do brány nedostal. Největší možnost navýšit skóre měl Lodňánek, který ale penaltu špatně kopl a Figura mu jí zneškodnil. Domácí se za celý druhý poločas dostali jen k několika standardrním situacím, které ale nevyřešili dobře.

 

Dolní Životice jedou příští kolo do Jakartovic. Hlavnice bude hostit Slavkov. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Milan Hanslík (trenér): To co jsme chtěli hrát, tak jsme praktikovali pouze nějakých třicet minut. Do té doby jsme vsítili dvě branky. Pak soupeř převzal iniciativu a snížil. Ve druhém poločase jsme se ze hřiště úplně vytratili a soupeř toho využil a zápas otočil.

Družba Hlavnice
Lukáš Kirschner (hráč): První poločas byl z naší strany nemastný, neslaný. Herně jsme úplně nepropadali, ale finální fázi jsme měli tragickou. Naštěstí jsme prohtávali jen o jednu branku. Do druhého poločasu jsme udělali dvě změny v sestavě. Vyrovnali jsme a postupně jsme domácí přehrávali a skóre jsme strhli na svou stranu. Domácí se za celý druhý poločas skoro k ničemu nedostali.



Sestavy


FK Dolní Životice
R. Figura [-] - J. Otipka [-] (75. J. Vlček [-] ) , F. Elbl [-] (68. M. Essler [-] ) , M. Tengler [-] , A. Kreisl [-] , P. Dušek [-] , V. Mareta [-] , M. Procházka [-] , M. Pumr [-] (63. D. Kosmál [-] ) , L. Štrbík [-] (78. O. Jasník [-] ) , P. Pohaněl [-]

Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - P. Jaksch [-] (46. L. Kirschner [-] ) , P. Haas [-] (46. Š. Nádeníček [-] ) , P. Čunta [-] , Š. Šťastnik [-] (80. D. Černoch [-] ) , L. Lodňánek [-] , D. Liška [-] , O. Haas [-] , J. Kaván [-] , O. Pasterňák [-] , D. Ochrana [-] (84. M. Grygar [-] )

ŽK: 52. J. Otipka , 67. A. Kreisl - 75. P. Čunta .
Hráči zápasu: M. Procházka - D. Liška .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - BUKOVSKÝ Josef, LAGAN Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Šrom
Tip experta: výhra domácích

Hlavnice má teď hodně zraněných, je mi v tuto chvíli líto Davida Nowického, který kolem toho lítá, ale lidí má bohužel nedostatek. V tuto chvíli si myslím, že Životice vyhrajou 3:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích