0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 15:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice vydřely tři body z Litultovic


Branky


15

Žimrovice rozhodly o své výhře gólem, který padl dvacet minut před koncem zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Litultovice přivítaly v nedělním odpoledni mužstvo ze Žimrovic. V úvodu zápasu začala aktivněji domácí družina. Do první slibné šance se dostával domácí kapitán Šrom, kterého vyčapal hostující brankář Šehovič. Za chvíli si Šrom zpracoval balon na prsou, z otočky vystřelil a Šehovič opět vytasil spolehlivý zákrok. Po půlhodině hry se dostal odražený balon k Jakubu Černému, který z dvaceti metrů těsně přestřelil domácí branku. Ve 37. minutě nepříjemný skákavý centr Ondřeje Černého zpacifikoval brankář Böhm. 

Žimrovice rozhodly

Ve druhém poločase hosté zlepšili svou hru. Domácí se ale nadále snažili jim situaci znepříjemňovat. Žimrovice zahrozily nepřesnými střelami Fajkuse a Pavla Škrobánka. Rozhodující moment zápasu přišel v 69. minutě, když se Jakub Hertel zmocnil míče na vlastní polovině a ze čtyřiceti metrů napřáhl a míč z jeho kopačky zaplul s pomocí větru až do šibenice – 0:1. Litultovice mohly srovnat, když Mičkal sice Šehoviče prostřelil, ale míč z jeho kopačky pak po lajně zamířil mimo tři tyče. Žimrovice si pak už výhru zkušeně pohlídaly.

 

Litultovice jedou příští kolo do Kozmic. Žimrovice budou hostit Bohuslavice.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Jakub Šrom (kapitán): Remízový zápas dle mého názoru. Dostali jsme hloupý gól skoro z poloviny hřiště a to rozhodlo. Z naší strany jsme byli celkem sktivní, měli jsme i šance, ale nedokázali jsme je proměnit. Soupeř byl šťastnější.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Bylo to vydřené vítězství. První poločas byl takový rozháraný, bylo plno chyb na obou stranách a moc šancí nebylo. Ve druhé části jsme o něco zlepšili kombinaci a domácí trošku přehrávali. Nakonec rozhodla dalekonosná střela Jakuba Hertela.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - M. Varyš [-] , A. Mičkal [-] , P. Fiala [-] , M. Hopp [-] , S. Konečný [-] (46. T. Steuer [-] ) , T. Veselý [-] , O. Adamčík [-] , J. Šrom [-] , O. Doležel [-] , J. Pavlíček [-]

TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - M. Hopp [-] , L. Fajkus [-] , L. Škrobánek [-] (75. R. Kříž [-] ) , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] , P. Škrobánek [-] (86. A. Dušek [-] ) , J. Černý [-] , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-]

ŽK: 20. S. Konečný , 53. J. Pavlíček , 64. P. Fiala , 80. O. Adamčík , 89. O. Doležel - 21. R. Hrbáč , 58. L. Fajkus , 92. J. Černý .
Hráči zápasu: J. Pavlíček - J. Lukačovič .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ČAPEC Libor - TOMEŠ Vítězslav, ČELŮSTKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jakub Šrom
Tip experta: remíza

Tím, že hraji za Litultovice budu věřit minimálně v remízu. My bohužel procházíme generační obměnou, která čeká všechny mančafty. Mladí musí k těm zkušenostem bohužel dospět, a kdy jindy než v zápasech s těmito zkušenými týmy. Žimrovice jsou kvalitní mančaft. Hrají tam bratři Černí, kteří jsou výborní fotbalisti, bojovné typy, a vepředu mají dobrého útočníka Fajkuse. Samozřejmě bude záležet, jak se sejdou. Minule jsme tam uhráli remízu. Tak budu doufat, že to zůstane v podobném měřítku, jako minule.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů