Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přerov přehrál Ostrou rozdílem třídy


0

S ohledem na své páté místo v tabulce přijeli hráči Ostré do Přerova jako favorité. Na to však příliš nespoléhal loučeňský Jiří Holler v ExpertTipu, který oba celky označil za silné a věřil, že zápas skončí remízou. Nakonec i tak Ostoru přecenil - na přerovském trávníku padla 5:2!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rychle vedli o čtyři branky

Na přerovské hřiště dorazila čtyřicítka fanoušků, aby sledovali duel s Ostrou a již od prvních minut své návštěvy nemohli litovat. Sledovali, jak jejich tým přehrával pátou Ostrou rozdílem třídy! Již v osmé minutě otevřel skóre zápasu kapitán Přerova Aleš Neuhasel, který prostřelil brankáře Jakuba Chaloupku. 
Očekávalo by se, že se hráči Ostré seberou a pokusí se o vyrovnaní, místo toho působili odevzdaným dojmem a brzy již prohrávali 2:0! O to se postaral pouhých pět minut po úvodní brance záložník s číslem deset Matěj Šenkýř
Po této brance se hra na dvacet minut relativně srovnala, přesto měli přerovští ze hry více a dostávali se do šancí. Třetí proměněná šance přišla ve 33. minutě po přesném zásahu útočníka Jiřího Adamce. Tato branka již obranu Ostré úplně rozložila. Hráči se mezi sebou začali hádat a většina z nich hrála ve vlažném a odevzdaném tempu a tak inkasovali za pouhé dvě minuty počtvrté, když přidal svou druhou branku Matěj Šenkýř.
Hostující hráči vstřelili alespoň jednu branku, když se dvě minuty před koncem první půle trefil Tomáš Birkuš a snížil tak na 4:1.

Šokující obrat se nekonal

Domácí hráči nastoupili do druhého poločasu ve veselé náladě a potěšeni z aktuálního skóre. Jejich protihráči se přestávali hádat a dokázali držet tempo, čímž Přerov zaskočili a dokázali již ve 47. minutě stáhnout na 4:2 brankou Jiřího Dozorce po chybě obrany
Po tomto varování si začala dávat přerovská defenzíva větší pozor, aby nechybovala potřetí. Domácí se často dostávali do přečíslení, ale k páté brance se nedokázali dostat. Přesto vyloženě kloudnou akci nepředvedla ani Ostrá a tak se dlouho hrálo ve středu pole, kvůli čemuž byl druhý poločas oproti úvodnímu zklamáním. O poslední branku se postaral domácí Matěj Šenkýř, který tak dokončil hattrick.
Utkání skončilo nečekaně vysokým vítězstvím domácích 5:2. Ostrá je po konci podzimní části sezóny pátá na skóre za Milovicemi, zatím co Přerov nad Labem figuruje na sedmé příčce.



Ohlasy k zápasu


Sokol Přerov n. Labem
Jan Kolenský: Utkání okomentoval domácí záložník Jan Kolenský: "Hráli jsme dobře a dostali jsme se do velkého vedení, po němž soupeř přestával bojovat a působil odevzdaně. Jeho hráči se dokázali jen hádat, čehož jsme využívali a vždy jsme hned po vstřelení branky napadali rozehrávku. Ve druhé půli se soupeř sice dokázal držet, ale nepředvedl nic mimořádného. Obě branky jsme mu bohužel darovali chybami v obraně, přesto nás herní projev, vítězství i skóre mohou velmi těšit."




Sestavy


Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - M. Čurda [-] , J. Kadeřávek [-] , F. Skuhravý [-] - T. Vodička [-] , R. Veselý [-] (81. J. Jíra [-] ) , M. Šenkýř [-] , J. Kolenský [-] (62. L. Koutský [-] ) - J. Adamec [-] (68. T. Galbavý [-] ) - A. Neuhausel [-] , M. Forejt [-]

Ostrá B
J. Chaloupka [-] - L. Dozorec [-] (46. J. Wolf [-] ) , L. Doseděl [-] , T. Uher [-] , J. Dozorec [-] , T. Birkuš [-] , Š. Verner [-] , T. Cabrnoch [-] , M. Hradecký [-] (65. J. Vojtěch [-] ) , P. Čáp [-] , J. Kostenko [-]

ŽK: 36. A. Neuhausel , 64. J. Adamec - 20. T. Uher , 50. J. Chaloupka , 57. J. Kostenko , 61. T. Cabrnoch .
Hráči zápasu: M. Šenkýř .
Místo: Přerov nad Labem. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Bláha Milan - MAREŠ Pavel (N), HRADECKÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.