0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další krok Loučeně na cestě za titulem


Branky


0

Loučeň byla na hřišti Městce Králové jasným favoritem. přijela jako vedoucí tým tabulky, který zatím ztratil body jedinou porážkou a držela si dlouhou šňůru vítězných zápasů. Nenechala se zaskočit ani zde a opět hladce zvítězila 0:4, což ji pět více přiblížilo k vysněnému titulu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučeň ukázala svou kvalitu

Loučeň do zápasu vstoupila velmi vysokým tempem, jímž soupeře vyvedla z konceptu a narušila jeho případné taktické plány. Nebylo třeba ani pět minut a díky špatnému dostupování domácích obránců měli na kontě útočníci Loučeně již dvě velké gólovky, které ovšem nevyužili. Přidávali však vytrvale další a další, až se jedna chytla v sedmé minutě. O brzké vedení se postaral po rohovém kopu stoper Jiří Holler. Hosté se snažili přidat další branky a nemuseli na ně vůbec dlouho čekat. Již ve třinácté minutě se náramně vyvedla kombinační akce, která skončila až na malém vápně, kde se prosadil útočník Tomáš Vlasák. Toto brzké vedení hostujícího celku určilo ráz utkání, v němž Loučeň naprosto dominovala a vytvářela si šance, které ovšem často zahazovala a to skoro až do konce prvního poločasu. Naopak hráči Městce Králové se dostali jen k několika málo nepřesným pokusům. Třetí gól hostí přidal Dominik Holánek ve 32. minutě, kdy se opět vyvedla kombinační akce z vlastní poloviny a on tak mohl zakončovat z malého vápna.
Loučeň si užívala naplňovanou roli favorita a v poločase zaslouženě vedla 0:3 a měla prakticky jisté vítězství.

Poločas z povinnosti

Vzhledem nejen ke skóre, ale především k hernímu rozdílu mězi oběma mužstvy se druhá půle hrála spíše z povinnosti. Hra se opticky lehce vyrovnala, ale hosté byli stále více na míči, zatímco Městec směrem dopředu nic nepředvedl. Když se objevili nějaké menší zárodky šancí, skvěle hrající stopeři Holler s Poulíčkem nebo krajní obránci je likvidovali. Loučeni se nedařilo proměňovat její šance, střely končily mimo tři tyče nebo je bezpečně chytal brankář Roman Šádek. Na 0:4 navýšila Loučeň své vedení v 65. minutě, kdy se podruhé prosadil útočník Dominik Holánek, jeden z pilířů loučeňské sestavy, když střídající Michal Vrabec vybojoval zdánlivě ztracený míč a předložil ho střelci na hranici šestnáctky
Loučeň zvládla utkání na jedničku a nenechala se během své jízdy za titulem zaskočit. Proti Městci prodloužila svou šňůru vítězných zápasů na šest střetnutí v řadě.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Milan Švábenský: Za domácí tým nám zápas okomentoval trenér Milan Švábenský: "Přijel k nám lídr, který prohrál jen jednou. Kvalita byla znát, zápas byl velmi těžký. Zprvu jsme špatně dostupovali protihráče a dostali dva laciné góly. Druhý poločas byl lepší, prostřídali kádr a hráli tak fotbalisté, kteří nemají na kontě moc minut a zkušeností. Přesto jsme směrem dopředu nic neukázali a v obraně jsme byli špatní. Soupeř chtěl zvítězit víc než my a přehrál nás."

FK Loučeň 1893
Otakar Ottomanský: Trenér hostí měl důvodů k radosti více: "Soupeře známe a upřímně mě svou hrou zklamal, čekal jsem větší odpor. Dopředu nic nepředvedli a druhý poločas jsme hráli jen z povinnosti, bylo to jednodušší, než jsme mysleli. Byli jsme jednoznačně lepší a zaslouženě jsme zvítězili."



Sestavy


Městec Králové
R. Šádek [-] - P. Novotný [-] , M. Velenský [-] , R. Libánský [-] (77. F. Němec [-] ) , T. Novák [-] - J. Mašinda [-] , M. Kafka [-] , M. Křovina [-] , R. Tyl [-] - L. Krejčí [-] (58. L. Němec [-] ) , P. Soukup [-] (77. P. Vigh [-] ) -

FK Loučeň 1893
P. Bednář [-] - T. Vlasák [-] , L. Krupička [-] , P. Mareš [-] (66. M. Špalda [-] ) , J. Holler [-] , L. Holub [-] (60. J. Šulc [-] ) , J. Štěpánek [-] (46. P. Vlasák [-] ) , D. Holánek [-] , T. Prisčák [-] , J. Poulíček [-] , J. Bašus [-] (46. M. Vrabec [-] )

ŽK: 38. J. Štěpánek , 49. J. Holler .
Hráči zápasu: P. Bednář , J. Holler , J. Poulíček , D. Holánek .
Místo: Městec Králové. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - ZVĚŘINA Petr (N), MÄSIARIK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.