Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Loučeň se nenechala zaskočit


Branky


0

První Loučeň si v devátém kole smlsla na poslendím Lipníku 2:9 a nenechala se ani v nejmenším zaskočit ve své cestě za titulem. Kostomlaty remizovaly s Ostrou 1:1 a držely se v první polovině tabulky. Loučeň do svých zápasů již tradičně nastupuje jako jistý favorit a opět tuto toli zvládla. Kostomlaty porazila 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po rychlé brance Loučeň nedokázala zvýšit

Loučeň měla značnou herní převahu již od začátku. Neuplynuly ani tři minuty zápasu a už mohli diváci vidět hrůzný nedůraz obrany Kostomlat, po níž šli tři domácí hráči přímo na brankáře Ladislava Týmu, který si se zakončením Dominika Holánka neporadil. Kostomlaty si dali na podobné chyby pzor, hráči se poctivě vraceli a snažili se hrát na jistotu. Přesto měli míč na kopačkách mnohem více domácí hráči a jak brejky, tak postupnou kombinací se dostávali do zakončení, se kterými si ale brankář dokázal poradit. Loučeňský tlak sice ovoce nepřinášel, ale nedával soupeři příliš šancí na vzchopení se a dobrou protiakci. Nejvytíženějším hráčem první půle se tak stal hostující brankář a především jemu mohli spoluhráči děkovat za držení velmi slušného stavu 0:1 na hřišti vedoucího týmu tabulky - navíc když nepadl obdržený gól vůbec jeho vinou.

Vyloučení hráče Kostomlat

Do druhého poločasu vstoupili všichni odpočatí a nabuzení fotbalisté aktivně a snažili se o vstřelení důležité branky. Té se dočkali domácí v 55. minutě, když dorazil z brankové čáry po rohovém kopu míč Pavel Mareš a mohl slavit gól na 2:0. Pozoruhodnou postavou druhého dějství se stal Aleš Bárta, který se v dresu Kostomlat dostal na hřiště v 53. minutě a odcházel z něj po červené kartě již v 61. minutě. Údajný přestupek protiháče oplatil vskutku primitivním způsobem - úderem pěstí do oka, což nemohl sudí řešit jinak. Pokud hráči hostí živili nějakou malou naději na bodový zisk, jejich vlastní spoluhráč je o ni připravil. Kostomlaty se museli stáhnout do obrany a vyčerpaně běhali bez míče. Na 3:0 zvýšil přesnou střelou z dvaceti metrů do šibenice Michal Vrabec. A o minutu později se v 88. prosadil střelou hlavou následující po rohovém kopu Jan Štěpánek, čímž zvýšil na závěrečných 4:0.
Loučeň pokračuje ve spanilé jízdě za titulem a ve druhém kole za sebou jí pomohla červená karta po jasné brutální hře soupeře.



Ohlasy k zápasu


FK Loučeň 1893
Otakar Ottomanský: trenér vítězného celku mohl být vcelku spokojený: "Můžeme se radovat z výhry, soupeř nic nevytvořil a udrželi jsme ho celou dobu pod tlakem. Podruhé za sebou jsme ale nezvládli finální řešení našich akcí, měli jsme vyhrát větším rozdílem."




Sestavy


FK Loučeň 1893
P. Bednář [-] - T. Vlasák [-] (59. J. Šulc [-] ) , L. Krupička [-] (79. F. Folbrecht [-] ) , P. Mareš [-] (79. M. Špalda [-] ) , J. Holler [-] , L. Holub [-] , J. Štěpánek [-] , D. Holánek [-] (73. M. Vrabec [-] ) , T. Prisčák [-] (73. P. Vlasák [-] ) , J. Poulíček [-] , J. Bašus [-]

Sokol Kostomlaty
L. Týma [-] - M. Zinek [-] , P. Janata [-] , T. Prošek [-] (53. A. Bárta [-] ) , P. Dvořák [-] , J. Novák [-] - K. Neagu [-] , M. Večerek [-] (84. P. Müller [-] ) - M. Zalabák [-] , L. Klosovský [-] (82. A. Krejčík [-] ) - Š. Kořán [-] (46. T. Novák [-] )

ŽK: 65. J. Holler . ČK: 61. A. Bárta .
Místo: Loučeň. Počet diváků: 80. Rozhodčí: FREUND Karel - MÄSIARIK Miroslav (N), ŘASA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.