Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 10:15

10.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrá přestřílela Městec


Branky


15. T. Uher , 29. L. Doseděl , 35. J. Sirový , 47. L. Dozorec , 52. J. Dozorec , 66. J. Dozorec (p.) - 24. P. Soukup , 63. M. Kafka , 76. J. Mašinda
0

V devátém kole remizovala Ostrá v souboji týmů z vrchní části tabulky s Kostomlaty 1:1. Pátá Ostrá tak chtěla v desátém kole doma získat všechny tři body a s nimi také šanci na atakování týmů před sebou. Městec Králové byl po výhře 3:0 s Přerovem v lepší psychické pohodě, která mu mohla proti silnějšímu soupeři pomoct a tak se dal očekávat velmi zajímavý zápas, což se nakonec potvrdilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý začátek domácích

Hráči Ostré začali zápas jak jinak než z ostra. Míč létal mezi spoluhráči od kopačky ke kopačce a když na chvíli získali balón hráči soupeře, přicházeli o něj po individuálních chybách. Domácí se často dostávali do zakončení, jimiž ohrožovali branku Romana Šádka. O první přesné zakončení se postaral v 15. minutě Tomáš Uher a poslal tak Ostrou do zaslouženého vedení. Naději hostí znenadání oživil útočník Petr Soukup, jehož zakončení ze 24. minuty skončilo za zády Romana Chaloupky. Na chvíli dokázali míč držet na kopačkách i hosté, jimž branka dodala sebevědomí a chuť vývoj zápasu otočit. Za pět minut ale přišla další ledová sprcha, když si Ostrá výborně poradila s rohovým kopem a Lukáš Doseděl dorazil míč do branky. ve 35. minutě zvýšil na 3:1 Jan Sirový a naděje hráčů Městce na nečekaný bodový zisk pozvolna mizely.
Do kabin šli značně spokojenější hráči domácích, kteří toužili přidat další branky, na druhou stranu neměl soupeř ve druhém poločase už co ztratit a mohl se věovat útoku. 

Nečekaná přestřelka

Druhou půli se snažili hrát hosté důsledně od obrany a v ní na jistotu rozehrávat. Tato jindy úspěšná taktika ukázala své slabiny již po dvou minutách, kdy stoperovi nečekaně odskočil míč a pohotový Lukáš Dozorec ho dopravil za záda bezmocného gólmana. Bratrům Dozorcovým se dařilo, o pět minut později zvyšoval Lukášův bratr Jiří, který brankou na 5:1 pokračoval v demolici soupeře, jehož případný bodový zisk se zdál téměř jistě jako nemožný. Hráčům Městce ovšem nelze upřít sympatická snaha o lepší výsledek, druhý gól hostí dokázal vsítit v 63. minutě Marek Kafka. Po 3 minutách se podruhé trefil Jiří Dozorec a v 76. minutě uzavíral skóre nečekaně bohaté přestřelky hostující Jaroslav Mašinda.
Předvedená hra obou mužstev a velký počet branek jistě bavily všechny příchozí diváky a ukázaly kvalitu obou mužstev i přes několik individuálních chyb hráčů Městce.



Ohlasy k zápasu



Městec Králové
Milan Švábenský: Trenér Městce Králové Milan Švábenský nám podal svůj pohled na prohrané utkání: " Soupeř body doma nerozdává a má nejen střelecky kvalitní tým. My jsme vyráběli individuální chyby, zatímco soupeř měl vysokou efektivitu v útoku, vyšel mu i krásný přímák do šibenice ze třiceti metrů. Nejlepším hráčem zápasu bych označil domácího Ladislava Doseděla."



Sestavy


Ostrá B
J. Chaloupka [-] - L. Dozorec [-] (61. Š. Verner [-] ) , L. Doseděl [-] , T. Cabrnoch [-] , J. Sirový [-] , T. Uher [-] (58. D. Zápotocký [-] ) , J. Dozorec [-] , P. Čáp [-] , R. Sedlák [-] (75. M. Hradecký [-] ) , T. Birkuš [-] , J. Kostenko [-] (46. V. Tangl [-] )

Městec Králové
R. Šádek [-] - P. Štok [-] , P. Hejduk [-] (78. L. Pospíšil [-] ) , R. Libánský [-] , P. Novotný [-] (55. R. Kafka [-] ) - J. Mašinda [-] , M. Křovina [-] , R. Tyl [-] , L. Krejčí [-] - P. Soukup [-] (55. M. Hradečný [-] ) , M. Kafka [-]

ŽK: 44. J. Kostenko , 79. T. Cabrnoch - 46. L. Krejčí .
Místo: SS Ostrá. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Karlík Milan - CÍSAŘ Patrik (N), MICHÁLKOVÁ Dana (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.