3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Městec si doma poradil s Přerovem


Branky


0

Když Městec Králové hostil Přerov nad Labem, dal se očekávat vyrovnaný souboj, ve kterém budou chtít oba týmy zvítězit a utéct soupeři v tabulce o 3 body - oba týmy figurovaly se 13 body přibližně v polovině tabulky. V 8. kole Městec zvítězil 2:0 a Přerov překvapivě porazil Kostomlaty rozdílem třídy 4:1, obě mužstva se tak zdála být ve formě, což přilákalo na stadión i další diváky navíc a vytvořilo domácím dobrou kulisu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení Městce

Do utkání vstoupili lépe domácí, kteří drželi míč a vypracovávali si pohlednými šancemi střelecké pozice, zatímco hráči Přerova spíše bránili. Aktivita Městce se zúročila již v desáté minutě utkání, kdy šli jeho hráči do rychlého protiútoku, načež se setkali s nedůrazem obrany a tak mohli hru přenést na druhou stranu a zakončit. O brzké vedení se postaral Petr Soukup. Hra se po první brance vyrovnala a domácí se dostávali do šancí méně, ani soupeř si však pořádnou příležitost ke srovnání výsledku nevypracoval a tak skončila první půle vedením domácích, kteří do zápasu vstoupili velmi dobře, ale poté se zdálo, že polevili. Úkol obou týmů pro druhou půli tak byl jasný: Domácím se hodilo navýšit vedení a pohlídat ho, zatímco hosté si museli nejprve brankou vybojovat vůbec možnost na bodový zisk.

Domácí si vedení pojistili

Do druhého dějství zápasu opět vstoupili aktivněji domácí a oba týmy brzy vystřídali. V 55. minutě byla ve prospěch domácích nařízena penalta, ti však šanci na zvýšení skóre nevyužili a střelu brankář chytil. V 63. minutě přišel závar ve vápně, kdy se míč odrazil od tyče a nohy brankáře k Ladislavu Krejčímu, který míč poslal za záda Milana Valenty a zvýšil na 2:0, čímž prakticky rozhodl zápas, jelikož se soupeř už vůbec nedostával ke střelám a to i díky dobrému obrannému výkonu městeckých. Poslední branku zápasu vstřelil Lukáš Němec, který se parádně zorientoval a z více než třiceti metrů přeloboval brankáře, čímž udělal sladkou tečku za vítězstvím domácích, kteří se v tabulce posunuli na páté místo, zatímco Přerov je až devátý.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Milan Švábenský: Trenér domácích měl mnoho důvodů k radosti: "Jelikož nás bylo z různých důvodů málo, měl jsem ze zápasu obavy. Potřebovali jsme vyhrát a potvrdit body z minulého utkání, což se povedlo a jsem spokojený. Měli jsme dost šancí a nedali jsme penaltu, což nás může v dalších zápasech mrzet. V pravou chvíli nás podržel brankář Šádek, v záloze dnes dobře hrál Němec a musím za výkon pochválit i Libanského - ale celkově jsme podali dobrý týmový výkon a potlesk si zaslouží všichni naši hráči."

Sokol Přerov n. Labem
Jan Kolenský: Jan Kolenský, hráč Přerova soupeřovo nadšení sdílet nemohl: "Soupeř byl lepší na balónu, navíc jsme mu vše usnadnili hrubou nepřesností, alespoň že nedali penaltu. Městec vyhrál zaslouženě, měli jsme asi tak dvě pořádné střely za celý zápas. Nejlepším hráčem byl domácí Valenta."



Sestavy


Městec Králové
R. Šádek [-] - M. Křovina [-] , R. Libánský [-] , P. Štok [-] , P. Hejduk [-] - J. Mašinda [-] (61. J. Hornof [-] ) , L. Němec [-] , L. Krejčí [-] , M. Kafka [-] - M. Velenský [-] (88. T. Novák [-] ) , P. Soukup [-]

Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - M. Čurda [-] , M. Forejt [-] , J. Kadeřávek [-] , A. Neuhausel [-] , F. Skuhravý [-] - M. Šenkýř [-] , T. Vodička [-] , J. Kolenský [-] (59. L. Koutský [-] ) , R. Veselý [-] - J. Adamec [-] (78. A. Sosnovský [-] ) -

Místo: Městec Králové. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Salava Václav - ZVĚŘINA Petr (N), NEUHAUSEL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.