1:1
(0:0)
90. R. Kafka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec zachránil v Opočnici bod až v nastavení


Branky


0

Dle slov pana Dalibora Vaněčka, který je s fotbalem v Opočnici spjatý mnoho dekád, přičemž v klubu působil přes tři desetiletí jako předseda a nyní je členem vedení klubu šlo po posledním střetnutí obou klubů o očekávaný zápas, kde chtěla Opočnice získat 3 body za porážku soka. Ty by se jí tuto sezónu hodily o to více, neboť měla před střetnutím pouhé 4 body po 5 kolech, přičemž Městec Králové jich za stejný počet zápasů zvládnul nastřádat rovnou 9.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opočnické zahazování šancí

V prvním poločase byla Opočnice jasně lepším celkem. Hráči se dobrými nápady v kombinaci a náběhy za obranu zvládli dostat mnohokrát za obranu a čelit už jen brankáři. Během prvních dvaceti minut nastala taková situace dvakrát, jenže střelci Opočnice nezvládli snadnou situaci dobře vyřešit a šance na rychlé vedení zahodili. Soupeř z Městce Králové se k zakončení prakticky nedostal a jen málokdy se dostal s míčem na dostřel branky Václava Košvance. I přes jednoznačný průběh prvního poločasu se tak šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Městec vyrovnal v nastavení

Druhý poločas byl o něco málo vyrovnanější, ale Opočnice opět neproměnila dvě loženky. Luboše Mojžíše tak poprvé a naposledy propálil až Jan Rychlík v 54. minutě. Na vstřelenou branku reagoval Městcem dvojitým ofenzivním stídáním a v 83. minutě šel ze hry i kapitán týmu, obránce Tomáš Novák, kterého na hřišti nahradil Pavel Hejduk. Ani střídání nepřineslo kýžený efekt a hráči Opočnice již nejspíše v hlavách oslavovali vítězstí, jenže u konce dvouminutového nastavení přišla těžká rána v podobě vyrovnávacího gólu útočníka Romana Kafky, terý v poslední možný okamžik vybojoval Městci bod za remízu 1:1.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Dalibor Vaněček: "S výsledkem určitě nejsme spokojeni, byli jsme jasně lepší, jenže když jdou útočníci čtyřikrát sami na brankáře a nedají gól, je to těžké, chtěli jsme tři body a přišli jsme o ně v nastavení, které podle mě možná skončilo už před tím, než Městec vyrovnal, pomalu ze své jediné střely v zápase. Ocenění pro hráče zápasu by si zasloužil náš Zdeněk Holubička," shrnul zápas člen vedení klubu Opočnice Dalibor Vaněček.

Městec Králové
Milan Švábenský: Dále nám zápas okomentoval hostující trenér Milan Švábenský, který zápas neviděl tak jednoznačně jako Dalibor Vaněček, zklamaný však hrou svých svěřenců byl. "Chtěli jsme derby vyhrát, soupeř byl zpočátku hodně nabuzený a my nedokázali otevřít skóre, což se Opočnici povedlo ve druhé půli. Je to ztráta, ale máme alespoň bod, hráli jsme špatně prostředkem a nehráli jsme, co jsme hrát měli," okomentoval zápas trenér hostů.



Sestavy


Opočnice
V. Košvanec [-] - V. Strejček [-] , J. Rychlík [-] , J. Fiala [-] , M. Rychlík [-] , A. Pivný [-] (73. j. Košvanec [-] ) , J. Jambor [-] , Z. Mikšovský [-] , M. Svoboda [-] , P. Rychlík [-] , Z. Holubička [-]

Městec Králové
L. Mojžíš [-] - P. Štok [-] , L. Němec [-] , T. Novák [-] (83. P. Hejduk [-] ) , P. Novotný [-] - J. Mašinda [-] , M. Křovina [-] , J. Svěcený [-] (63. R. Libánský [-] ) , R. Kafka [-] - L. Krejčí [-] (67. P. Soukup [-] ) , M. Kafka [-] -

ŽK: 78. M. Křovina , 82. R. Libánský .
Místo: Opočnice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Karlík Milan - POSPÍŠIL Richard (N), MICHÁLKOVÁ Dana (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.