Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2015 17:30

15.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia veze vysokou výhru ze hřiště Rychnova


Branky


0

Hradecká Slavia si po prohře v Kratonohách přijela spravit chuť na hřiště Rychnova, kde zvítězila vysoko 1:5. Rychnovští si tak připsali další porážku a v této sezoně jsou zatím bez bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia využila šance

Slavia o osudu zápasu rozhodla už v prvním poločase, ve kterém si vybudovala čtyřgólový náskok. Hosté se dostali do vedení už v 6. minutě, kdy míč do běhu dostal Šimon Derner a přízemní střelou poprvé překonal domácího gólmana Marka Pěničku. Rychnovští ani po obdržené brance nesložili zbraně, snažili se prosadit, jejich výkon však padal s nepřesnými finálními přihrávkami a zakončením.

Naopak hradecká Slavia byla ve svém zakončení takřka neomylná a využila všechny své šance. V 19. minutě dostali hosté míč do pokutového území přesně na nohu Jakuba Lána, který hokejovou tečí zvýšil na 0:2. Třetí branku přidala Slavia nedlouho poté. Ve 23. minutě přešli hosté po rohovém kopu Rychnova do rychlého protiútoku, své spoluhráče doplnil z druhé vlny Michal Brázda a střelou z pokutového území zvýšil vedení Slavie na 0:3.

Ještě do poločasu dokázala Slavia přidat čtvrtý gól, ve 37. minutě se proti brance Rychnova rozběhl David Chobotský, který dokázal ustát souboj s obráncem domácích a střelou do horní části Pěničkovy branky zvýšil na poločasových 0:4.

Domácí se snažili přecházet do útoku pomocí dlouhých balonů na útočníky, jejich přihrávky ale často nenacházely adresáty a končily v moci brankáře Slavie Jana Moníka. 

Slavia si pohlídala výsledek

Ve druhém poločase koncentrace hostů trochu polevila, a domácí se tak dostali více do hry. Čestný úspěch zaznamenali fotbalisté Rychnova v 58. minutě, hostům nevyšel pokus o ofsajdovou past a Rychnovští se dostali k proti útoku, který brankou zakončil Filip Stieber. 

Hráči Slavie si ale své čtyřbrankové vedení vzali zpět, a to v 68. minutě. Slavia rozjela útočnou akci po levé straně hřiště a dostala se až do pokutového území, tam dostal přihrávku Marek Hutla a z bezprostřední blízkosti zvýšil na 1:5.

I za tohoto nepříznivého stavu se domácí snažili potěšit své příznivce útočními akcemi a často se dostávali k rychlým protiútokům po stranách hřiště. Jejich centry do pokutového území ale končily v rukavicích brankáře Moníka, který za svá záda další gól nepustil, a Slavia tak zvítězila 1:5.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Martin Kameník - trenér mužstva FC Spartak Rychnov: Nastavili jsme si zrcadlo. Výsledek hovoří za vše. Ve druhém poločase jsme zjistili, že náš problém je i proměňování šancí, soupeř polevil a dovolil nám několik samostatných nájezdů na branku. Buď nás zastavil praporek nebo naše tragické zakončení.

FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér mužstva FC Slavia Hradec Králové: Výsledek vypadá jednoznačně, ale herně byl první poločas vyrovnaný s tím rozdílem, že téměř všechny naše pokusy o zakončení skončily v domácí brance. Po přestávce jsme polevili a umožnili domácím hráčům několik možností ke zkorigování. S výkonem jsem spokojený, ale stále je co zlepšovat.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
M. Pěnička [-] - M. Pups [-] (81. D. Hanyk [-] ) , D. Trejtnar [-] (29. F. Stieber [-] ) , L. Brandejs [-] (29. R. Zajíček [-] ) , M. Bárnet [-] - F. Brož [-] (29. J. Jedlinský [-] ) , S. Pohl [-] , M. Valášek [-] , J. Nosek [-] - J. Počtýnský [-] , M. Semerád [-] (46. P. Müller [-] ) -

FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - M. Šolc [-] (61. V. Horák [-] ) , M. Mottl [-] , J. Lán [-] , M. Hloušek [-] - D. Chobotský [-] (77. J. Špaček [-] ) , M. Dostál [-] , J. Linhart [-] (79. J. Mukařovský [-] ) , M. Brázda [-] - J. Havrda [-] , Š. Derner [-] (49. M. Hutla [-] )

Místo: Rychnov, tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kalaš Radek - NOŽKA Lukáš, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.