L. Khun 9.
O. Nejman 44. (p.)
R. Metzner 85.
3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov porazil Rychnov


Branky


9. L. Khun , 44. O. Nejman (p.) , 85. R. Metzner - 30. R. Zajíček
0

Poslední podzimní zápas odehrál Provodov a Rychnov. Zápas lépe vyšel domácím, kteří lépe vstoupili do poločasu a i přes několika minutový výpadek dovedli poločas do vítězného konce. V závěru druhé půle domácí své vedení pojistili a mohli se radovat z vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý nástup domácích

Domácí vstoupili do zápasu dobře a už po deseti minutách hry se dostali do vedení. Dominik Pařízek poslal výbornou přihrávku mezi obránci Rychnova, na kterou si naběhl Lukáš Khun. Záložník Provodova kličkou obešel brankáře Marka Pěničku a střelou do odkryté branky poslal Provodov do vedení. Domácí si dokázali přihrát míč do běhu, čímž pořádně zatápěli obraně Rychnova. Ve 14. minutě se Provodov po pravé straně probojoval do vápna Rychnova a od další inkasované branky zachránil svůj tým brankář Marek Pěnička. 

 

Po pravé straně domácí opět zahrozili ve 20. minutě, brankáře Pěničku ale ani z opakované dorážky nepřekonal Michal Rojšl. S přibývajícím časem začala aktivita domácích opadat a v jejich kombinaci se objevovaly drobné chyby. V 30. minutě zahrával Rychnov standardní situaci na polovině hřiště. Na dlouhý centr si ve vápně naskočil Roman Zajíček a hlavičkou pod břevno vyrovnal.  V 36. minutě nechali domácí odkrytou svoji pravou stranu obrany. Hosté ale nabídnuté šance nevyužili a prudkou střelou trefili pouze dobíhajícího obránce Provodova. V závěru poločasu domácí opět zvrátili skóre na svoji stranu. Ve 44. minutě byl ve vápně stažen za dres Michal Rojšl a s penaltou si po anglicku poradil Ondřej Nejman, který odrazem o tyč poslal Provodov do poločasového vedení 2:1. 

Dobře fungující defenziva Provodova

Za těsného vedení domácích Rychnovští drželi balon a pomocí kombinace se snažili vytvořit si možnosti ke skórování. Pro Provodov to otevíralo možnosti pro rychlé protiútoky. Po hodině hry vedl dva brejky domácích Lukáš Khun. Obrana hostů ale stihla jeho postup zastavit dříve, než se dostal do nebezpečných prostorů. Provodov svému soupeři nedovolil vyrovnání a pět minut před koncem si pojistil své vedení. V 85. minutě se z hranice pokutového území napřáhl Robin Metzner a tvrdou ranou zvýšil na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Provodov
Ondřej Nejman - asistent trenéra mužstva Sokol Provodov: Body veledůležité, ale příznivce kvalitního fotbalu musí bolet hlava. Dobře jsme hráli za stavu 0:0, ale zhruba od 20. minuty jsme přestali být aktivní a přenechali soupeři zbytečně iniciativu. Druhý poločas byl z naší strany bojácný a vysvobozením byl až rozhodující gól krátce před koncem.




Sestavy


TJ Sokol Provodov
A. Swaczyna [-] - D. Pařízek [-] , O. Nejman [-] , J. Chmelík [-] , R. Goll [-] - P. Kratěna [-] (70. O. Pšenička [-] ) , K. Belák [-] , M. Srkal [-] (45. R. Pfeifer [-] ) , R. Metzner [-] (86. D. Bogusz [-] ) , L. Khun [-] (90. L. Bek [-] ) - M. Rojšl [-] -

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
M. Pěnička [-] - M. Pups [-] , L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] , D. Trejtnar [-] (65. P. Müller [-] ) - J. Nosek [-] , S. Pohl [-] - M. Semerád [-] , M. Valášek [-] , J. Jedlinský [-] (46. F. Brož [-] ) , R. Zajíček [-] (85. J. Počtýnský [-] )

ŽK: 60. L. Khun - 44. M. Semerád , 44. M. Bárnet , 81. S. Pohl .
Místo: Provodov. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Krucký Dušan - MIŠKAŘ Karel, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.