3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město si poradilo s Týništěm


Branky


0

Nové Město hostilo poslední Týniště. Hosté se v zápase dostali k nadějným šancím na skórování, v zakončení se jim ale na rozdíl od soupeře nedařilo. Nové Město se prosadilo třikrát a rozhodlo o třech bodech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebezpečnější domácí

První poločas otevřela šance domácích. Nové Město se do první šance dostalo už v 1. minutě, nadějnou akci rozběhl po pravé straně Lukáš Zákravský, jeho přihrávku si ale příliš předkopl Jan Paďour, a u míče tak byl dříve týnišťský gólman Jan Rolejček. V 9. minutě podskočil vzdušnou přihrávku Týniště domácí obránce, a do šance se tak dostal Jan Winkler. Jeho střela zpoza vápna ale mířila jen do středu novoměstské branky, kde byl připraven gólman Václav Krunčík. Ve 13. minutě byli domácí až příliš klidní při své rozehrávce, a účinný presink tak předvedl Jan Winkler. Hráč Týniště se dostal podruhé do nadějné příležitosti, ani teď ale nebyl úspěšný. Jeho lob přes brankáře Krunčíka minul domácí branku.

Fotbalisté Týniště hrozili z rychlých brejku a chyb domácích. Hráči Nového Města se opírali o držení míče a technickou kombinaci. V 15. minutě poslali domácí nadýchaný centr do vápna. Do pověstné kapsy mezi obrannou řadou a brankářem si naběhl Pavel Sedláček, který ale bez přípravy mířil mimo branku. K první změně skóre došlo v 23. minutě. Po pravé straně se do pokutového území Týniště dostal Lukáš Zákravský, který svůj průnik zakončil centrem. Na skákavý centr si na druhé tyči naběhl Jan Paďour, který si se zakončením v pohybu dokázal poradit a poslal Nové Město do vedení.

Domácím se dařila kombinace a díky lepšímu držení balonu se dostávali i ke standardním situacím. Ještě do poločasu se Novému Městu podařilo navýšit vedení. Ve 45. minutě fauloval na své polovině Jan Lemfeld. Míč ze standardní situace rozehrával Adam Lelek, který přesným centrem našel ve vápně Pavla Zákravského. Domácí záložník byl při výskoku silnější než bránící hráč, a proto se mu povedlo zvýšit na poločasových 2:0.

Nové Město si vedení v klidu pohlídalo

I ve druhém poločase se více na míči drželi domácí fotbalisté. Týništi se ale podařilo zahrozit v 50. minutě. Od obránce Nového Města se míč odrazil ke Karlu Baťhovi. Pro tento zápas útočník Týniště byl sám před domácím gólmanem, pravým povoláním brankář ale nezakončil přesně a minul branku. Lekci ze zakončení předvedl soupeři v 55. minutě Nikolas Soumar. Střídající záložník domácích převzal míč na hranici vápna a pohotovou ranou k pravé tyči zvýšil na 3:0.

Domácí se tříbrankovým vedením uklidnili, a během následujících minut se tak více do hry dostali hosté. Týniště se však trápilo v zakončení a brankář Václav Krunčík zůstal nepřekonán. V závěru měli šance na zvýšení i domácí, ti se ale z protiútoků neprosadili. Zápas tak skončil výhrou Nového Města 3:0. 



Ohlasy k zápasu


MFK Nové Město nad Metují
Miloš Killar - trenér mužstva MFK Nové Město nad Metují: Náš výkon nepatřil mezi ty povedené, na dnešního soupeře to však naštěstí stačilo. Naše hra byla poznamenána nervozitou z "povinného vítězství" nad posledním celkem tabulky, uklidnění přišlo až po vstřelení třetí branky. Za tři body jsem rád, přezimování v případě dnešní ztráty by bylo nepříjemné.




Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - L. Zákravský [-] , R. Darebník [-] , L. Kudláček [-] - D. Nejman [-] , P. Zákravský [-] , T. Voráček [-] (46. N. Soumar [-] ) , M. Klikar [-] (78. V. Jelen [-] ) , A. Lelek [-] (65. M. Lukášek [-] ) - J. Paďour [-] (73. V. Maur [-] ) , P. Sedláček [-]

SK Týniště nad Orlicí
J. Rolejček [-] - K. Baťha [-] (55. T. Voda [-] ) , J. Hladík [-] (79. P. Bartoš [-] ) , M. Novák [-] , T. Urban [-] , L. Provazník [-] , J. Winkler [-] , M. Pavlas [-] , M. Winkler [-] , L. Slezák [-] , J. Lemfeld [-]

ŽK: 44. M. Klikar , 84. L. Zákravský - 45. J. Lemfeld , 69. M. Pavlas , 86. J. Winkler .
Místo: Nové Město, UMT. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bačo Ondřej - RYCHTÁR Tomáš, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.