5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I přes vyrovnanou první půli dokázal Náchod jasně porazit Broumov


Branky


4. M. Malý , 43. M. Malý , 52. M. Brich , 54. M. Malý , 88. M. Brich
0

Pokud chtějí fotbalisté Náchoda neustále dýchat Kratonohám na záda, nemohou si dovolit ztrácet příliš mnoho bodů. Po minulé penaltové prohře na hřišti Týniště si tak fotbalisté Týniště chtěli spravit chuť proti Broumovu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané a útočné utkání

Vstup do zápasu se domácím vydařil. Náchodští se dostali do pokutového území Broumova a k balonu se dostal Martin Malý. Ten už byl hodně blízko brankáři Jakubu Drahorádovi, domácí útočník ale nezpanikařil, naznačenou střelou položil brankáře Broumova na zem a pohodlně zakončil do odkryté branky.

V 6. minutě hosté zrychlili hru a postupovali proti domácí brance. Střela Davida Pannyho ale skončila nad brankou Náchoda. Ještě v téže minutě se hosté dostali ke hlavičce v pokutovém území, zakončení mířící k pravé tyči ale dokázal brankář David Vik vytěsnit na roh. 

V 10. minutě oslovil Martin Malý centrem Jimmyho, ten dokázal předskočit obránce Broumova, jeho hlavička ale mířila mimo Drahorádovu branku. Hosté hráli bez zbytečně velkého respektu vůči druhému týmu tabulky, a hrál se tak oboustranně otevřený a útočný fotbal. Oba týmy dokázali několika rychlými přihrávkami přejít k rychlým a nebezpečným přečíslením. Ve 13. minutě vybojoval Jan Rolník přímý kop z dobré pozice. Sám faulovaný hráč se ujal exekuce této standartní situace. Rolníkova skákavá střela sice směřovala doprostřed Vikovy branky, gólman Náchoda s ní měl přesto hodně práce a spíše hokejovým zákrokem ji vyrazil. Hostům se podařilo ještě jednou dostat míč do vápna, následná střela ale neškodně přeletěla náchodskou branku.

O několik minut později posílal Jan Kábrt střílený centr do vápna Broumova. Brankář Drahorád měl k balonu blíž než hráči Náchoda a vyrazil míč na roh. V 34. minutě se domácí dostali do přečíslení. Míč vedl Ondřej Vrabec a poslal přízemní přihrávku přes šíři celého pokutového území na Jimmyho. Náchodský útočník ale nedokázal zužitkovat přesun brankáře Drahoráda a svoji střelou spíše ohrozil rohový praporek.

Ve 40. minutě napřáhl k dalekonosné střele broumovský Jaromír Schubert. Jeho střela nabrala gólové parametry, než ale zapadla do pravého horního rohu Náchodské branky, dokázal ji výborným zákrokem vyrazit brankář Vik.

 

O dvě minuty později narazil Jimmy přihrávku Michaelu Moravcovi, který se tak dostal k rychlému průniku po pravé straně hřiště. Moravec se dostal až do vápna Broumova, kde ho ale fauloval Jan Michálek a rozhodčí odpískal penaltu. Pokutového kopu se ujal Martin Malý a prudkou střelou k levé tyči nedal Drahorádovi šanci. Náchod si tak do kabin odnesl vedení 2:0.

Náchod přebírá kontrolu nad zápasem

Jako by bylo dvougólové manko pro hosty příliš velkým soustem. Ve druhém poločase se totiž nedostávali k aktivní hře, kterou domácím zatápěli v první půli. Náchod ve druhém poločase více kontroloval balon a navyšoval vedení. V 52. minutě vymyslel Jan Kábrt výbornou průnikovou přihrávku, která zaskočila celou obranu Broumova a našla připraveného Marka Bricha. Ten nezaváhal a střelou na zadní tyč zvýšil na 3:0. 

Náchodští kuli broumovské železo dokud bylo žhavé. V 54. minutě byli domácí rychlejší a jejich postup nedokázali broumovští obránci zastavit. Balon v pokutovém území převzal Martin Malý, který opět prokázal velký klid v zakončení, obešel gólmana Drahoráda a do prázdné branky završil hattrick. 

V 70. minutě domácí dostali za obranu Broumova. Přihrávku Martina Malého přebral Marek Brich, jeho lob ale skončil těsně vedle broumovské branky. Jediného většího zaváhání Náchoda se dopustil Ondřej Vrabec, který svoji malou domů překvapil brankáře Vika. Gólman Náchoda ale dokázal na poslední chvíli odvrátit balon z brankové čáry, a udržel si tak čisté konto.

Definitivní podobu skóre připravil Marek Brich. Brankář Drahorád v 88. minutě nešťastně odkopával balon, který trefil právě Marka Bricha a od něho se odrazil do broumovské sítě. Náchod tak nakonec dokráčel k jasnému vítězství 5:0

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Náchod
Michal Malý - vedoucí mužstva FK Náchod: Jasné, zasloužené vítězství, které se nerodilo snadno. V utkání jsme opět neproměňovali vyložené šance, ale podle výsledku se náš výkon postupně zlepšuje.




Sestavy


FK Náchod
D. Vik [-] - J. Kábrt [-] , P. Rompotl [-] (71. D. Bohuslav [-] ) , M. Punar [-] - M. Moravec [-] (79. D. Lacina [-] ) , T. Vejprava [-] (63. R. Pípek [-] ) , O. Vrabec [-] , P. Jeníček [-] (74. V. Pohl [-] ) , M. Brich [-] - P. Jimmy [-] (54. J. Plšek [-] ) , M. Malý [-]

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - L. Beran [-] , J. Michálek [-] (62. O. Gago [-] ) , J. Schubert [-] , D. Panny [-] (55. M. Růžička [-] ) - J. Šimon [-] , J. Rolník [-] , J. Holub [-] (80. J. Kitler [-] ) , E. Wilke [-] - L. Hanzlík [-] , P. Bureš [-] (68. D. Svoboda [-] )

ŽK: 61. T. Vejprava , 85. V. Pohl - 42. J. Michálek , 75. J. Holub , 85. J. Rolník .
Místo: Běloves, tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Bačo Ondřej - FRYŠ Milan, JUNEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.