1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsné vítězství Kostelce nad Rychnovem


Branky


0

Premiéru v Krajském přeboru si tým Kostelce odbyl na výbornou, když v těžkém utkání porazil Rychnov těsně 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější domácí

V Kostelci se od úvodu hrálo aktivně z obou stran. Domácí se k soupeřově bráně snažili dostat rychlými náběhy na dlouhé balony, v prvních minutách však měli domácí záložníci neseřízená mířidla, takže dlouhé přihrávky často končily v autu. Hosté byli nepřesní ještě v zárodku jejich šancí, takže se jim nedařilo udržet balon na svých kopačkách na delší dobu. 

Větší snaha byla vidět na hráčích domácího týmu, kosteleckým fotbalistům ale chyběl klid ve finálních fází jejich akcí, které tak končily buď ofsajdem nebo odkopem od branky Rychnova. Aktivita se tedy domácímu týmu nedala upřít, nicméně ke vstřelení branky jim v prvním poločase ještě chyběl pověstný poslední krok, a první poločas tak skončil bezbrankovou remízou. 

Bartošovo rozhodnutí

Ve druhém poločase byli více vidět i hosté, v 55. minutě se snažili o průnikovou přihrávku za obranu. U míče byl ale jako první brankář Kostelce Lukáš Junek. V 62. minutě rozehrávali domácí rohový kop, který se jim ale vůbec nepovedl a Rychnovští dostali možnost k rychlému přečíslení. Rychnovský protiútok nezastavil ani faul ve středu hřiště, střela na konci celé akce ale rozvlnila jen boční síť Junkovy branky. 

Gólové mlčení obou týmů nakonec v 70. minutě protrhl Jiří Bartoš. Hostující obránci si neporadili s nepříliš razantní přihrávkou skrze pokutové území, a balon se tak dokutálel až k Jiřímu Bartošovi, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil a střelou do odkryté brány poslal svůj tým do důležitého vedení. 

Tropické počasí si rychle bralo svoji daň, na kterou nejvíce doplatili rychnovští fotbalisté, ti se sice snažili o vyrovnání, sil už jim ale příliš nezbývalo. V 79. minutě se hosté dostali k podobné akci jako kostelečtí při svém gólu. Obrana domácích si však se skrumáží v pokutovém území poradila a míč odklidila do bezpečí. Ve zbytku utkání už se hostující celek nedostal k vyrovnání, s jejich šancemi si vždy dokázal poradit brankář Kostelce Junek, a domácí se tak mohli radovat z těsné výhry 1:0.



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí
Milan Bořek - vedoucí mužstva FK Kostelec nad Orlicí: V úmorném vedru si obě mužstva sáhla až na dno svých sil. Domácí vyhráli zaslouženě, když z více šancí jak hosté z Rychnova jednu proměnili. Poděkování patří všem hráčům za bojovnost.




Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
L. Junek [-] - J. Mlynář [-] , A. Řehák [-] , K. Kaplan [-] , L. Šrámek [-] - M. Brandejs [-] (87. D. Marek [-] ) , M. Cvejn [-] , J. Kvasnička [-] , V. Bartoš [-] (72. J. Šrámek [-] ) - T. Přikryl [-] (76. T. Kozel [-] ) , D. Krupka [-] (46. L. Plocek [-] )

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
M. Pěnička [-] - L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] , M. Pups [-] - F. Stieber [-] , F. Brož [-] , M. Valášek [-] (71. P. Müller [-] ) , J. Nosek [-] - L. Volný [-] (64. R. Zajíček [-] ) , J. Počtýnský [-] , M. Semerád [-] (81. J. Jedlinský [-] )

ŽK: 49. A. Řehák , 63. K. Kaplan , 89. L. Junek - 17. L. Brandejs .
Místo: Kostelec n. O.. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Šiling Karel - KLEČKA Ivan, VÍTEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.