1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice udolala Třebeš


Branky


0

Roudnice v dosavadním průběhu sezony sbírala dobré výsledky. V posledním kole ale nestačila na Vrchlabí. O víkendu se jí do cesty postavila silná Třebeš, která potvrdila své občasné trápení v koncovce. Domácí dokázali uhájit těsný výsledek a zvítězili 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům se nedaří proměňovat šance

Roudnice se v zápase s Třebší musela potýkat s několika absencemi v základní sestavě. Oslabení soupeře dokázali hosté využít jen napůl. Třebeš sice byla aktivnější a dostávala se do většího množství šancí, v zakončení jí ale nebylo přáno. Nebylo to první utkání v této sezoně, ve kterém měli hosté problémy se zakončováním svých akcí. Fotbalisté Třebše se dokázali dostat do prostoru před brankářem Martinem Tomkem. Řešení těchto situací však nebylo úspěšné a střelcům Třebše se nedařilo správně zkombinovat přesnost a razanci jejich střel. Gólman Tomek se tak mohl vytáhnout několika povedenými zákroky a poločas skončil bezbrankovou remízou. 

Domácí se dostali do vedení, které už nepustili

Hned v úvodu druhé půle dokázali domácí svého soupeře dokonale zaskočit. Ve 47. minutě si na centr Jakuba Krejcara naskočil Josef Tomeš a překonal gólmana Třebše Mikuláše Heřmana. Za nepříznivého stavu hosté ještě zvýšili své úsilí, na konci jejich akcí však stál výborný brankář Tomek. Třebeš většinu druhého poločasu bušila na roudnická vrata, gólman Tomek ale držel pevně za kliku a nepouštěl. Hosté tak ze svého tlaku vyrovnání nevytěžili a ze zápasu odešli bez bodu. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka - vedoucí mužstva Sokol Třebeš: Utkání blbec. Dvě třetiny zápasu jsme se potýkali především s vlastní neschopností zakončit i ty nejvyloženější šance jinak než malou domů do náruče zkušeně pozičně hrajícího gólmana domácích. A tak se opět naplnila slova klasika, že fotbal nemá logiku a jedeme domů bez bodu.



Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - Z. Mikan [-] , J. Krejcar [-] , T. Vlasák [-] , J. Koblížek [-] - J. Tomeš [-] , J. Novotný [-] , J. Brendl [-] , V. Pospíšil [-] (72. J. Vlnas [-] ) - D. Mrštík [-] , Z. Bednář [-] (30. M. Vítek [-] )

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - D. Tesař [-] , M. Zbořil [-] , M. Štajer [-] , J. Semerák [-] (66. L. Rederer [-] ) - M. Krykorka [-] (90. I. Kosyak [-] ) , M. Michal [-] , M. Farkaš [-] , F. Vlkanova [-] (77. J. Tošovský [-] ) - J. Rychtár [-] (66. L. Drapák [-] ) , L. Kordač [-]

ŽK: 88. Z. Mikan .
Místo: Roudnice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.