Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice opět bez bodu


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K dalšímu zápasu Blatnice nastupovala s pocitem odčinění špatného výkonu z Bučovic. Do zápasu zasáhli už také někteří absentující hráči. Na hře to taky bylo znát. Některé šance domácích měli skončit v síti hostí. Bohužel pro domácí byl v tento den na hřišti ofenzivní eso Rakvic Lukáš Rástočný, který vstřelil dvě branky. Nechybělo málo a tento hráč mohl vstřelit Hattrick. Dalším důležitým hráčem pro hostí je v tento podzimní čas bývalý hráč ligového dorostu Zbrojovky Brno Adam Peš, který vstřelil branku, ale jeho pohyb na "zeleném pažitu" byl nepřehlédnutelný. Blatnice ani na domácím hřišti nedokázala vyhrát a opět si do tabulky nepřipsala ani jeden bod. Za to Rakvice jsou ve skvělé formě a doufají v co nejlepší umístění po podzimní části.



Ohlasy k zápasu


FC Blatnice pod Svatým Antonínkem
Jaroslav Bíla - trenér: " Do zápasu jsme vstoupil i s některými uzdravenými hráči, ale tým Rakvic hraje ve skvělé formě. Musíme zapracovat na morálce a lepší fyzické kondici"




Sestavy


FC Blatnice pod Svatým Antonínkem
D. Lipar [-] - R. Vyskočil [-] , P. Janík [-] , N. Hrbek [-] , J. Cícha [-] , D. Vaněk [-] , D. Macko [-] , J. Peřina [-] (46. M. Ondroušek [-] ) , J. Cícha [-] , L. Říha [-] (52. R. Sládeček [-] ) , P. Vavřík [-] (64. k. vaněk [-] )

SK Rakvice 1932
J. Strýček [-] - V. Mádl [-] (59. J. Juřena [-] ) , M. Pátek [-] , L. Tesařík [-] , K. Vajbar [-] , L. Švásta [-] (74. R. Blažek [-] ) , L. Rástočný [-] (88. V. Prachař [-] ) , K. Prachař [-] , M. Ruber [-] , A. Peš [-] (90. L. Kadlec [-] ) , M. Singer [-]

ŽK: 24. R. Vyskočil , 44. J. Peřina , 47. N. Hrbek , 72. D. Macko , 85. J. Cícha - 59. L. Švásta , 78. M. Singer .
Hráči zápasu: k. vaněk - L. Rástočný , K. Vajbar .
Místo: Blatnice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Petko Marko - BĚLÁK Marek, VINKLÁREK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.