3:0
kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kontumace ve prospěch Litultovic


0

Zápas byl kontumován ve prospěch Litultovic. Chlebičov žádal s ohledem na nedostatek hráčů o přeložení zápasu. Litultovice nesouhlasily a zápas byl proto kontumován v jejich prospěch. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (Litultovice, trenér): Přeložení jsme odmítli s ohledem na časový posun, díky kterému je už v 17.00 tma. Podle mých informací soupeři chyběl jen brankář, takže bych řekl, že se báli výprasku, ale to je jen má domněnka, a to přesto, že nemám ve zvyku jakéhokoliv soupeře jakkoliv podceňovat. V každém případě jsme byli nepřípustně poškozeni, neboť disciplinární tresty našich hráčů se touto kontumací přenášejí do dalších utkání. Nadto se na utkání těšilo přes sto našich fanoušků a dalších diváků z jiných obcí. Někteří se dokonce k utkání dostavili, i z daleka, protože se už neměli jak dozvědět, že se neuskuteční. Je to mrzuté, toto by se nemělo v takové soutěži vůbec stávat!

SK Viktorie Chlebičov B
Karel Elek (Chlebičov B, asistent trenéra): Žádali jsme z důvodu nedostatků hráčů a přeložení zápasu na jiný termín. Soupeř nám nevyšel vstříc, takže zaplatíme pokutu a zápas bude kontumován



Místo: tráva. Rozhodčí: Buček Martin - Špok Jan, Stanke Vladimír..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.