4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice venku poprvé padly


Branky


23. T. Krejsa , 53. L. Scholtz , 73. D. Žurek , 81. D. Wiweger (p.)
0

Jakartovice nepotrvdily v Hradci, že se jim benku hraje lépe než doma a domácí družině podlehly o čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec šel do vedení

Jakartovice poprvé v sezóně prohrály venku. Výsledek však neodpovídá průběhu střetnutí. Hradec totiž dokázal, na rozdíl do Jakartovic, své šance proměňovat. V 5. minutě zahodlil šanci hostující Radoslav Urban.V 11. minutě na opačné straně Tomáš Krejsa. O minutu později zase jakartovický Michal Janech. Hrál se fotbal nahoru dolů. Jediným úspěšným střelcem první půle byl domácí Tomáš Krejsa, který v 23. minutě trknul míč hlavou do brány po centru Jana Hronce – 1:0. Pak ještě zahodili své šance Tomáš Krejsa a Daniel Wiweger.

Hradec vstřelil další tři branky

Ve druhé půli se obraz hry moc nezměnil. Domácí ale dokázali zužitkovat tři šance a hostující družina opět střílela slepými náboji. Hned na počátku druhé půle nevyužil zaváhání domácí stoperské dvojice Radoslav Urban. V 53. minutě vypálil Daniel Wiweger asi z 20 metrů. Jeho střelu vyrazil na tyč brankář Aleš Kareš a a míč kutálející se po brankové čáře uklidl do sítě dobíhající Lukáš Scholtz – 2:0.  V 73. minutě skončila akce po ose Lukáš Scholtz, David Žurek, Tomáš Krejsa a opět Žurek za zády hostujícího brankáře Kareše – 3:0. Za hosty pak zahodil dvě šance Michal Janech. V 81. minutě byl faulován v pokutovém území hostů Daniel Wiweger, a nařízenou penaltu s naprostým přehledem proměnil sám faulovaný hráč – 4:0. Hradec si připsal důležité tři body.  



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (Hradec n. M., Trenér): Výsledek vyznívá jednoznačně, ale je to vydřená a utrápená výhra. Co oni nedali, my jsme naopak proměnili. Štěstíčko bylo na naší straně. Oceňuji výkon svých svěřenců, protože výhru jsme už nutně potřebovali.

FK Jakartovice
Josef Martinka (Jakartovice, trenér): My jsme zahodili asi 9 tutovek. Bohužel nám vypadli ze hry dva hráči a ty jsme nedokázali nahradit. Ve druhé půli jsme hru přeskupili, ale bylo to vše marné. Domácí nás předčili v bojovnosti.



Sestavy


TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - D. Škvára [-] , J. Hronec [-] (58. M. Škrobánek [-] ) , F. Raab [-] , R. Kubánek [-] - R. Holuša [-] , L. Scholtz [-] (76. J. Pola [-] ) , T. Krejsa [-] , D. Žurek [-] (85. M. Fischer [-] ) - L. Petřík [-] , D. Wiweger [-]

FK Jakartovice
A. Kareš [-] - D. Stanke [-] , J. Pekárek [-] , R. Holub [-] , M. Poštulka [-] - K. Postřimovský [-] , L. Martinka [-] (70. M. Sváček [-] ) , A. Kreisl [-] (60. D. Filip [-] ) , T. Kukol [-] - R. Urban [-] , M. Janech [-]

ŽK: 51. D. Wiweger , 58. D. Žurek , 65. R. Holuša , 69. L. Petřík - 81. M. Janech .
Hráči zápasu: T. Mrázek , D. Wiweger - J. Pekárek , M. Poštulka .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Dudek Matěj  - Dudek Rostislav, Šafrán Martin..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.