L. Haas 23.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice konečně pokořily Vávrovice


Branky


23. L. Haas
0

Litultovice to v posledních dvou zápasech na Vávrovice moc neuměly. V nedělním zápase si spravily chuť a těsným vítězstvím se znovu dostaly do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Haasova nádhera z 35 metrů

Litultovice oplatily Vávrovicím podzimní vyřazení z poháru. V prvním poločasu domácí hosty prakticky k ničemu nepustily. Vedení se Litultovice ujaly v 23. minutě, když napřáhl asi z 35 metrů Lukáš Haas, a jeho tečovaná střela skončila u levé tyče hostující branky - 1:0. Do konce první půle se již nic významného nestalo. 

Marná snaha Vávrovic o srovnání skóre

Ve druhém poločase se Vávrovice snažily o vyrovnání, ale jejich útoky se rozbíjely o pevnou litultovickou hráz. Nájezd Petra Leváka zkušeně vychytal brankář Janetzký. Dvě minuty před koncem rána Šenka otřásla břevnem domácí svatyně. Litultovice se tak znova dostaly do čela tabulky. Vávrovice i přes prohru zanechaly v Litultovicích velmi sympatický dojem.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér Litultovice): Konečně jsme zlomili letošní domácí vávrovické prokletí, a to po červnové remíze 1-1 a zářijové pohárové prohře 0-1. Řekl bych, že vše bylo ideálně načasované a konečně jsme dokázali nepříjemného soupeře porazit i s pár absencemi v základní sestavě. V první půli jsme soupeře téměř k ničemu nepustili, navíc přidali krásnou branku, která nás dovedla k zasloužené výhře. Soupeř se ve druhé polovině snažil, jak už to u týmů, které o branku prohrávají, bývá, ale naše téměř bezchybná obrana jištěná zkušeným brankářem hostům žádný obrat neumožnila. Fyzicky i psychicky náročné utkání jsme zvládli na výbornou, stejně jako trojice dokonale sehraných rozhodčích. Uznání patří i hostům, zejména za poslední dvacetiminutovku.

FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (Vávrovice, trenér): Byl to vysloveně remízový zápas, o kterém rozhodla jediná gólová střela domácích asi z 30 metrů. Vyhrálo šťastnější mužstvo.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - O. Minarčík [-] , O. Doležel [-] (55. O. Haas [-] ) , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] - M. Korbel [-] , M. Procházka [-] , A. Vaculík [-] (56. R. Cihlář [-] ) - J. Tengler [-] (87. A. Balek [-] ) , L. Haas [-] , M. Drápal [-] (77. O. Beníšek [-] )

FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - J. Schneider [-] (43. P. Levák [-] ) , T. Šenk [-] , R. Schreiber [-] (57. A. Gebauer [-] ) , J. Laifert [-] - J. Morbitzer [-] , O. Levák [-] , J. Morisch [-] , J. Lichovník [-] - J. Skalík [-] , F. Mrusek [-] (80. D. Kříž [-] )

ŽK: 90. A. Balek - 9. J. Schneider .
Hráči zápasu: J. Tengler , M. Drápal - J. Laifert .
Místo: tráva. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.