Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov opět nebodoval


Branky


0

Nováček z Chlebičova opět vyšel bodově naprázdno. Tentokrát byla nad jeho síly Bělá. Ta o svém vítězství rozhodla dvěma rychlými góly na začátku druhého poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá se ujala vedení

Chlebičov ani ve svém čtvrtém zápase od postupu do okresního přeboru nedokázal získat ani bod. Tentokrát nad jeho síly bylo mužstvo z Bělé. V 7. minutě zahodil velkou šanci Bělé Ohřál po přihrávce Papšíka. Za domácí dvakrát pohrdl šancemi Baďura. Ve 12. minutě se už měnilo skóre zápasu. To Ohřál vysunul Michalíka, a ten umístěnou střelou k tyči otevřel rozvlnil síť – 0:1. Do konce poločasu se na každé straně urodila jedná šance. Za domácí družinu to byl opět Baďura, který svou střelu namířil těsně vedle. Těsně před odchodem do kabin, na druhé straně hřiště vytáhl skvěle brankář Sýkora střelu Papšíka. 

Bělá rozhodla během první deseti minut

Během deseti minut druhé půle vstřelili hosté dvě branky. V 49. minutě se pěkně uvolnil na levé straně hřiště Ohřál, odcentroval Lukáši Plačkovi I., a ten nekompromisně zametl míč do sítě – 0:2. O pět minut později vysunul Michalík Ohřála, a ten si už v tváři v tvář, domácímu brankáři Sýkorovi, věděl rady – 0:3. V 57. minutě zatáhl míč Vojtěch Hubálek, přihrávkou našel Baďuru a ten přeloboval brankáře Cába asi z 11 metrů – 1:3. Domácí pak otevřeli hru, a hosté hrozili z rychlých brejků. V 70. minutě se neprosadil sám před brankářem Ohřál. V 80. minutě Papšík přestřelil prázdnou branku. V 85. minutě se prosadil po krásné přihrávce Ohřála Lukáš Plaček II., jenž hrál za Bělou po dlouhé době – 1:4.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov B
Karel Elek (asistent trenéra Chlebičov B): Ve hře jsme byli hostům rovnocenní soupeři. Branky jsme dostávali po našich individuálních chybách. Těžký direkt nám zasadil úvod druhé půle, kdy nám Bělá utekla na 0:3. My jsme pak sice snížili na 1:3. Otevřeli jsme hru a hosté v závěru ještě zvýšili na 1:4.

TJ Sokol Bělá
Břetislav Ballarin (trenér Bělá): Hráli jsme dobrý zápas. Zaslouženě jsme vyhráli. Ve druhé půli jsme měli šancí na dva zápasy.



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov B
V. Sýkora [-] - D. Lokoč [-] (54. V. Hubálek [-] ) , T. Starý [-] , J. Vavřinčík [-] , D. Hollesch [-] - M. Konig [-] (46. M. Tihelka [-] ) , V. Zedník [-] , J. Hollesch [-] , I. Paleta [-] (63. K. Michalík [-] ) - M. Šupík [-] (79. J. Sedláček [-] ) , L. Baďura [-] (88. J. Vilášek [-] )

TJ Sokol Bělá
K. Cáb [-] - M. Papšík [-] , R. Vybrančík [-] (69. R. Václavek [-] ) , P. Kolár [-] , P. Matura [-] - J. Richter [-] , J. Demko [-] , J. Ohřál [-] , D. David [-] - L. Plaček [-] , M. Michalík [-] (84. L. Plaček 2 [-] )

ŽK: 71. T. Starý - 85. L. Plaček 2 .
Hráči zápasu: V. Zedník - J. Ohřál .
Místo: tráva, UT. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.