0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbranková remíza ve Vřesině


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba mančafty zahazovaly šance

I když zápas skončil bezbrankovou remízou, přesto nabídl na obou stranách spoustu vyložených šancí. Jen zvlhlý střelecký prach obou týmů zavinil, že se skóre ani na jedné straně neměnilo. Za hosty byl v první půli hlavním spalovačem šancí Pavel Bubík, který buď mířil do brankáře, nebo těsně vedle brány. Za domácí mančaft byli neúspěšní Pientka, Boháč a Boček, jejichž střely zamířily těsně vedle brány. 

Polom ubránila remízu i v deseti

Ve druhé půli měl převahu domácí tým. Pomohlo mu i vyloučení Adama Kubaly v 73. minutě. Za domácí zahodil dvě šance Boček, které mu dokázal vychytat famózní brankář Krystýn. Nakonec mohla vyhrát i Polom, když dvě minuty před koncem centr zprava Kačírek prodloužil svou hlavičku tak, že s ní měl domácí brankář Lampart veliké starosti.

 

Foto zdroj: https://www.facebook.com/ondys.photo



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Miloš Chvěja (Vřesina, vedoucí týmu): Kvalitní zápas, který se hrál nahoru dolů. I když jsme měli o dvě šance více, tak je remíza spravedlivá.

Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (Pustá Polom B, trenér): Remíza je spravedlivá. V první půli jsme měli více šancí. Ve druhé na nás kluci z Vřesiny vlítli. Zatlačili nás. Od 73. minuty jsme navíc hráli, po vyloučení Kubaly, o deseti. Podržel nás brankář Krystýn.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - V. Čech [-] , M. Gajda [-] , J. Pagáč [-] , F. Rončka [-] - V. Kocian [-] , M. Boháč [-] , R. Koval [-] (74. M. Richter [-] ) , P. Koval [-] - P. Boček [-] , M. Škroch [-]

Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - P. Kňura [-] , P. Bubík [-] , J. Bruna [-] (71. J. Dvořák [-] ) , A. Kubala [-] - M. Jurč [-] , D. Schlossarek [-] (89. J. Hendrych [-] ) , V. Hendrych [-] , D. Kubala [-] - Z. Kačírek [-] , P. Bubík [-]

ŽK: 75. M. Gajda - 36. Z. Kačírek , 47. A. Kubala , 55. D. Schlossarek , 63. M. Jurč . ČK: 74. A. Kubala .
Hráči zápasu: M. Krystýn .
Místo: tráva. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.