3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdaneč porazila Dříteč 3:1.


Branky


0

V sobotním utkání celků SK Lázně Bohdaneč a Sokol Dříteč, mohli vidět diváci celkem čtyři branky. Určité také poznamenali, že tento zápas byl velmi nervózní z obou stran, kdy rozhodčí rozdal celkem 8 žlutých karet a jednu červenou za hrubé urážení sudího zápasu, kterou obdržel hráč hostujícího celku číslo 11 Zollman Zdeněk. Jak tento zápas probíhal se dozvíte v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět karet v první půli.

Sobotní první poločas v Bohdanči byl velmi ostrý. Diváci sledovali velmi atraktivní fotbal domácího celku, který si tvořil jednu velkou šanci za druhou, ale také velkou podívanou co se týče žlutých karet. Než padla první branka rozhodčí stihl rozdat už tři žluté karty, a to v 15. a 22. minutě. O čtyři minuty později se mohli hosté začít radovat a ze vstřelené branky, kterou zařídil Kušnír Štefan. Tato radost jim ale dlouho nevydržela, protože konečne v 31. minutě se ujala parádní akce domácího celku, kdy na 1:1 srovnával Kvapil Sebastián. Do konce poločasu se krom žluté karty v 37. minutě, kterou obdržel Zackl Jakub nestalo nic, a tak první polovina zápasu skončila nerozhodně.

Domácí ovládli druhou polovinu zápasu.

Hra plná karet pokračovala i v druhé půli zápasu, ale také i parádní akce domácího celku. Další akce domácích se ujala v 59. minutě, kdy se prosadil již zmiňovaný Kvapil Sebastián, který vstřelil důležitou branku pro domácí na 2:0. Hned o deset minut později se domácím povedlo přidat třetí branku v zápase a to v 69. minutě se prosadil Baldrych Jan. Jak se domácím dařilo, tak hostujícímu celku telky nervy, a to se projevilo hlavně v 90. minutě, kdy Zollman Zdeněk obdržel za své nesportovní chování druhou žlutou kartu, za kterou následovala červená.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bohdaneč
Tomáš Jupa: "Dnes dobrý kolektivní výkon mužstva, za který jsme si zasloužili vyhrát."




Sestavy


SK Lázně Bohdaneč
M. Vlček [-] - T. Lánský [-] , J. Kopřiva [-] , A. Rössler [-] , O. Škopek [-] - L. Flekr [-] , D. Rogovik [-] , S. Kvapil [-] , F. Jarosz [-] - J. Baldrych [-] , J. Zackl [-]

Sokol Dříteč
J. Frinta [-] - Z. Zollman [-] , R. Vrážel [-] , F. Drahokoupil [-] , M. Bednář [-] - Š. Kušnír [-] , D. Hruša [-] , J. Kroupa [-] , T. Klofanda [-] - F. Pečinka [-] , M. Nedvěd [-]

ŽK: 38. J. Zackl , 80. O. Škopek - 15. R. Vrážel , 22. Š. Kušnír , 22. Z. Zollman , 28. J. Frinta , 54. F. Drahokoupil , 67. T. Klofanda .
Místo: tráva. Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.