0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravany doma nestačily na Ostřešany.


Branky


47. P. Raba , 49. D. Sokol - 38. P. Hodás , 69. P. Hodás , 81. M. Vácha
0

Domácí celek Moravany prohrál již druhý zápas v řadě. Tentokrát nestačil na AFK Ostřešany, kterým podlehl 0:2. Jak tento zápas probíhal se dozvíte v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostřešany ovládly první polovinu zápasu.

První poločas přinesl kvalitní zápas, ale pouze s jednou brankou. Oba celky byly aktivní, ale přesto se ujala pouze jedna šance a to po úniku Hodáse Petra, který je v této situaci přesný, a tak hosté vedli od 38. minuty 1:0. Do poločasu se už žádné větší šance nezrodila a tak hosté půjdou do druhé půle s jednobrankovým vedením.

Ostřešany si svůj jednobrankový náskok pohlídaly.

V druhé polovině zápasu to byl úplně jiný fotbal. Hosté se dostávali do více šancí a s domácím celkem to nevypadalo nijak dobře. Kombinace domácího celku byla velmi nepřesná a to jim nepřinášelo žádnou větší šanci, která by mohla skončit gólem. To hosté měli více ze hry a v 81. minutě zápasu s jim podařilo dát pojistný gól který po krásné akci vstřelil Vácha Martin. Vznik této branky začal u přečíslení hostujícího celku, kdy poslední slovo měl již zmiňovaný Vácha, který si položil domácího brankáře a zakončoval do odkryté branky. Po této brance se domácí celek nezmohl už na nic a tak si hosté vezou z Moravan tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Moravany B
Tomáš Fibikar: Z naší strany to byla velmi špatná hra. První půle byla ještě vyrovnaná, ale po inkasovaném gólu se nám hra rozpadla úplně a už se nám nepodařilo vrátit se do zápasu.

AFK Ostřešany
František Horák: Dneska to byl dobrý kolektivní výkon, kdy nás podržel brankář a nám se podařilo dát dva góly.



Sestavy


TJ Sokol Moravany B
P. Raba [-] - R. Hynek [-] , M. Král [-] , P. Kopták [-] , D. Sokol [-] - M. Bakeš [-] , J. Branda [-] , L. Švadlenka [-] , B. Půlpán [-] - J. Hlaváček [-] , D. Kubík [-]

AFK Ostřešany
M. Jahelka [-] - M. Novák [-] , M. Půlpán [-] , D. Paštyka [-] , M. Vácha [-] - L. Drbohlav [-] , M. Moravec [-] , P. Doležal [-] , L. Moravec [-] - P. Hodás [-] , J. Tejnecký [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 180.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.