4:2
(3:0)
55. T. Heřman (p.)
80. T. Heřman
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior po parádním výkonu zaskočil lídra z Brné


Branky


11. V. Bílek , 44. J. Murdych , 45. P. Gaher , 76. J. Horáček (p.) - 55. T. Heřman (p.) , 80. T. Heřman
0

Mladý tým z Děčína se vyšponoval a před vlastním publikem porazil první tým soutěže 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brná si nemohla zvyknout na umělou trávu

Druhá porážka Brné se začala rodit už v 11. minutě. To se k míči dostal Bílek a s malým přispěním brankáře Heřmana dostal domácí do vedení. Na hřišti plály emoce, hlavně hosté nebyli vůbec spokojení s tím, jak utkání vedl hlavní rozhodčí. A nejraději by zapomněli na závěr poločasu. Ve 44. minutě se za obranu dostal Murdych, byl u míče dříve než Heřman a střelou k tyči zvýšil na 2:0. O minutu později chybovala hostující obrana a Seidl na poslední chvíli zatáhl za záchranou brzdu. K přímému kopu se postavil Gaher a technickou střelou vymetl levou šibenici. Vzápětí sudí ukončil první půli.

K vidění byly dvě penalty, Děčín vedení udržel

Hosté prostřídali a rychle dali gól naděje. V 55. minutě totiž kopali penaltu, kterou proměnil zkušený Tomáš Heřman. Jenže další šance zůstaly nevyužity. Čtvrt hodiny před koncem přišel kontakt brankáře Brné s jedním z domácích hráčů a pokutový kop se kopal na druhé straně. K míči se postavil kapitán Horáček, ukázal pevné nervy a zvýšil na 4:2. Deset minut před koncem sice Tomáš Heřman snížil, radost domácím už ale nevzal.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Děčín
Pavel Horáček, trenér FK Junior Děčín: "Musím pochválit všechny hráče, opět ukázali, že umí hrát fotbal. Byl to výborný výkon, asi jeden z nejlepších v sezóně. Utkání se mi líbilo a věřím, že jsme potěšili i naše náročné diváky. Prosím je o trpělivost, na jaře chceme zabojovat o špičku tabulky.

SK Brná
Milan Česlák, trenér SK Brná: "Velký problém nám dělala umělá tráva, bylo vidět, že domácí jsou na ní zvyklí. I při naší kvalitě bylo hrozně těžké stáhnout tříbrankovou ztrátu. Co se týče děčínské penalty, i delegát říkal, že být neměla. Ale s tím nic nenaděláme."



Sestavy


FK Junior Děčín
M. Smutný [-] - J. Horáček [-] , M. Doubek [-] - P. Gaher [-] - J. Murdych [-] - F. Vait [-] (82. D. Horák [-] ) , A. Mezsároš [-] (90. O. Lhoták [-] ) , Z. Michalec [-] , J. Beneš [-] , J. Šmalcl [-] (90. J. Kolář [-] ) , V. Bílek [-]

SK Brná
D. Heřman [-] - M. Večeřa [-] , P. Prousek [-] , R. Šťástka [-] , M. Seidl [-] , M. Smetana [-] , T. Heřman [-] , J. Betka [-] (46. M. Culek [-] ) , V. Balog [-] (46. A. Mihaylov [-] ) , P. Guth [-] , M. Gibala [-]

ŽK: 60. P. Gaher , 75. J. Šmalcl , 80. M. Smutný - 27. J. Betka , 31. M. Gibala , 35. V. Balog , 45. M. Seidl , 76. D. Heřman , 78. M. Smetana .
Hráči zápasu: J. Horáček , J. Murdych - T. Heřman .
Místo: Děčín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Spišák Dušan - BLÁHA Svatopluk, SVOBODA Evžen.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.