2:1
(1:1)
30. R. Šott
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 11:00

9.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rumburk lídrovi zle zatápěl, body přesto zůstaly v Brné


Branky


40. M. Seidl , 58. M. Gibala - 30. R. Šott
0

Svěřenci Jaroslava Červinky předvedli na hřišti první Brné velmi dobrý výkon. Přesto to na vítězství nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté na Brnou vlétli, v koncovce byli málo efektivní

V Brné se potkal první s pátým celkem tabulky. Začátek zápasu vyšel lépe Rumburku, který do třicáté minuty spálil dvě velké šance. Hlavně příležitost Hejla volala po gólů, ale hostující záložník branku netrefil. Po půl hodině hry se ale už rumburští fotbalisté mohli radovat. Po střele Hejla brankář David Heřman míč vyrazil a Šott ho pohotově dorazil - 0:1. Brná pak tak trochu opařila soupeře ve 40. minutě, kdy zpětná přihrávka našla ve vápně obránce Seidla, který střelou pod horní tyč nedal Hadarovi šanci - 1:1. Do půle měli domácí ještě jednu obrovskou šanci, Hadar však vytasil perfektní zákrok.

O třech bodech rozhodl hlavičkou Miloš Gibala

Rozhodující situace celého zápasu přišla v 58. minutě. Dlouhý aut kapitána Smetany prodloužil Tomáš Heřman a hlavičkující Gibala potěšil domácí diváky - 2:1. Rumburk musel otevřít hru, což byla voda na domácí mlýn. Pojistka, v podobě třetí trefy ale nepřišla. Hosté nesložili zbraně a hnali se za vyrovnáním. V největší šanci druhé půle však Hejl zaváhal a jeden z domácích beků dokázal jeho střelu zblokovat. V závěru pak Rumburk vsadil vše na jednu kartu, vyrovnání se ale nedočkal. Brná tak na čele soutěže zvýšila svůj náskok, na druhé Pokratice má už pět bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Brná
Milan Česlák, trenér SK Brná: "Musím klukům poděkovat, předvedli velkou vůli a charakter. Soupeř si nezasloužil prohrát, předvedl u nás bojovný výkon. Rumburk nás hodně napadal, nemohli jsme hrát kombinačně a hodně museli míče nakopávat na útočníky. Je dobré, že jsme dokázali zápas otočit a vyhrát utkání, ve kterém jsme rozhodně nebyli lepším celkem."

FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Mrzí mě jenom výsledek, kluci si nezasloužili prohrát. Byl to asi nejlepší zápas v sezóně. V závěru jsme domácí přehrávali, ale v koncovce nám nebylo přáno. Až budeme efektivnější, dostaví se příjemnější výsledky."



Sestavy


SK Brná
D. Heřman [-] - P. Prousek [-] (46. J. Betka [-] ) , R. Šťástka [-] , A. Mihaylov [-] , M. Seidl [-] , M. Smetana [-] , T. Heřman [-] , J. Topinka [-] , P. Guth [-] , M. Večeřa [-] , M. Gibala [-]

FK Rumburk
T. Hadar [-] - M. Trégr [-] , L. Pokorný [-] , M. Nehonský [-] (78. T. Stankovič [-] ) - R. Šott [-] , P. Pilko [-] , P. Havel [-] , J. Hejl [-] , P. Michalina [-] , A. Zima [-] - J. Šebora [-] -

ŽK: 35. M. Smetana , 38. M. Gibala , 49. P. Guth - 50. P. Havel , 86. T. Stankovič .
Místo: Brná. Počet diváků: 67. Rozhodčí: Spišák Dušan - ROHÁČ Zdeněk, SUCHÁNEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.