M. Didi 72.
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 14:00

8.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brná v Libouchci potvrdila roli favorita a stále je první


Branky


72. M. Didi - 20. T. Heřman , 41. P. Guth , 47. M. Gibala , 60. P. Guth
0

Libouchci se nedala vytknout snaha, tři body za výhru 4:1 si nakonec odvezli svěřenci Milana Česláka. Domácí tak po čtyřech duelech nebodovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brná dala domácím lekci z produktivity

Přitom vstup do zápasu neměli svěřenci Václava Strádala vůbec špatný, čtvrt hodinky byli Brné vyrovnaným soupeřem. Dvě velké šance ale zahodili. Císaře dokonce zachránilo břevno, Brné navíc pomohly standardní situace. Nejprve se po rohovém kopu prosadil zkušený matador Tomáš Heřman, v 41. minutě se po stejné standardní situaci prosadil Guth, jeden z nejlepších na hřišti. Tato trefa s domácím souborem solidně zacloumala.

Libouchec odpadl, Koucký ho ušetřil debaklu

Kdo čekal, že Libouchec po změně stran nastoupí s touhou snížit, krutě se mýlil. Ve 47. minutě totiž domácí přidal třetí hřebíček do rakve kapitán Gibala a Libouchec se he hřiště totálně vytratil. Útoky Brné se na Kouckého valily jako lavina, po hodině hry přidal čtvrtou trefu Guth. Gibala pak trefil tyčku, Heřman dokonce zahodil penaltu. V závěru pak domácí ještě zazlobili. Čisté konto vzal Císařovi Marek Didi, brankáře Brné pak ještě zachránila tyč. Tři body však zaslouženě putovali do Brné, která tak nadále zůstává s dvoubodovým náskokem na prvním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Libouchec
Václav Slavka, záložník FK Libouchec: "Celkově byla Brná lepší ve všech ohledech. Na standardní situace soupeře jsme se připravovali, přesto z nich dvakrát inkasovali. Ve druhé půli nás podržel Koucký, který zlikvidoval několik gólových střel. Porážka byla zasloužená."

SK Brná
Milan Česlák, trenér SK Brná: "Výhra se nerodila lehce, hlavně v úvodu hrál Libouchec dobře. V první půli jsme vytěžili z minima maximum. Po změně stran domácí zlomila třetí branka, pak jsme na hřišti kralovali. Výhru si ale hráči za předvedený výkon zasloužili."



Sestavy


TJ Libouchec
V. Koucký [-] - M. Didi [-] (81. V. Dvořáček [-] ) , R. Němeček [-] (65. K. Vyhnal [-] ) , V. Slavka [-] (58. J. Vacek [-] ) , J. Šum [-] , R. Wild [-] , T. Palaščák [-] , P. Wild [-] , L. Kučera [-] (60. T. Klazr [-] ) , M. Hammer [-] , M. Richter [-]

SK Brná
J. Císař [-] - R. Šťástka [-] , A. Mihaylov [-] (55. J. Betka [-] ) , M. Seidl [-] (71. V. Balog [-] ) , M. Gibala [-] , T. Heřman [-] , J. Topinka [-] , P. Guth [-] , M. Večeřa [-] , P. Prousek [-] , M. Smetana [-]

ŽK: 24. P. Wild , 42. J. Šum .
Místo: Libouchec. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šefčík Josef - ČERVENÝ Tomáš, MAREŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.