2:1p.
(1:1)
35. F. Louda (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby musely rozhodovat penalty, Kamenice byla nakonec spokojenější


Branky


3. J. Chmelík - 35. F. Louda (vl.)
0

Fotbalisté České Kamenice vytěžili z výborného úvodu pouze jeden gól, po dlouhé době jim vyšla penaltová loterie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nástup domácích zaskočil děčínský Junior

Domácí trenér Pavel Mokráček musel oželet čtyři hráči základní sestavy, dlouhodobě mu navíc vypadl Cempírek. To Junioru se do sestavy vrátil uzdravený Bílek s Timofijem. Výborný vstup Kamenice podtrhl už ve 3. minutě Chmelík, který po pěkné akci překonal Smutného. Další velké šance ale domácí zahodili, "viníky" se stali Tschakert, Pavel Vaněk a kapitán Mach. Hostům pomohl nešťastný moment zkušeného stopera Loudy, který si míč srazil do vlastní sítě. Celkově domácí vyrukovali na děčínské mladíky se starším stoperským duem - jak Loudovi, tak Kozelkovi je 41 let.

Vyloučení a přesilovka Kamenici nepomohla

Po příchodu z kabin byli aktivnější hosté, kteří si po zápase stěžovali na tvrdý domácí styl. Pro zranění nedohráli Bílek, Vait a Beneš, trenér Pavel Horáček raději stáhl také kanonýra Murdycha. Děčínskou snahu otupil Jakub Šmalcl, který musel v 65. minutě po dalším žlutém faulu předčasně pod sprchy. Přesto si Junior vytvořil dvě velké šance. V 72. minutě ale Kolář přestřelil prázdnou branku, v 87. minutě ho k smůle Děčína napodobil Gaher. Bonusový bod pak vybojovali domácí, hosté po sestupu z krajského přeboru tak nadále čekají na delší vítěznou šňůru.



Ohlasy k zápasu


FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Vzhledem k tomu, jaké problémy jsme měli se sestavou, dva body bereme. Jen škoda, že kluci v úvodu nedali dva, nebo tři góly. Pak by se nám hrálo jinak. Hloupé vyloučení Šmalcla nám moc nepomohlo, druhá půle nebyla tak dobrá."

FK Junior Děčín
Miroslav Tyl, vedoucí FK Junior Děíčn: "Chtěli jsme tu naplno bodovat, remíza a prohrané penalty jsou zklamáním. Začátek nás ale zaskočil. Remíza z Kamenice je z pohledu na kvalitu soupeře bezesporu další ztráta , kterou chceme napravit v dalším zápase, kdy v derby hostíme Jílové."



Sestavy


FK Česká Kamenice
F. Dubský [-] - J. Čvančara [-] , F. Louda [-] , T. Tschakert [-] , P. Vaněk [-] - K. Starosta [-] , M. Mach [-] , J. Chmelík [-] , A. Bouchal [-] (70. F. Černý [-] ) - A. Hodač [-] - J. Kozelek [-]

FK Junior Děčín
M. Smutný [-] - M. Doubek [-] , J. Horáček [-] - P. Gaher [-] , J. Kolář [-] (90. D. Čapek [-] ) - J. Murdych [-] (53. D. Horák [-] ) - J. Šmalcl [-] , Č. Timofij [-] , Z. Michalec [-] , V. Bílek [-] (46. J. Beneš [-] ) , F. Vait [-] (65. O. Lhoták [-] )

ŽK: 49. J. Kozelek , 65. T. Tschakert , 87. F. Dubský - 9. J. Murdych , 20. J. Šmalcl , 90. Č. Timofij . ČK: 65. J. Šmalcl .
Místo: Česká Kamenice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šmid Jiří - MECL Marcel, DOUBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.