4:1
(2:0)
59. M. Němec (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:00

13.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union si navlékl nové dresy a poprvé doma vyhrál za tři body


Branky


7. P. Očipka , 34. V. Galaš , 54. V. Galaš , 70. L. Eichelmann - 59. M. Němec (vl.)
0

V souboji nováčků měly Dobkovice opět problémy se sestavou a nakonec prohrály 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhý gól hosty definitivně zlomil

Vstup do zápasu patřil domácím. Velkou šanci zahodil Bezouška, dvakrát se zastřeloval Galaš. Po sedmi minutách se ale do vápna proháčkoval Očipka a otevřel sobotní střelecký účet. Hosté mohli vyrovnat, po standardní situaci jim však (zřejmě neprávem) nebyl uznán gól kvůli postavení mimo hru. Klíčové situace přišly po půl hodině hry. Nejprve Jeřábek zlikvidoval samostatný nájezd, na druhé straně pak Galaš obešel Vlka a ukončil vlastní střelecké trápení.

Dobkovice neměly sílu vzdorovat

Do třetí branky výrazně promluvil aktivní Očipka. Domácí útočník nejprve trefil tyč, o chvilku později se dostal k další střele. Tu Vlk dokázal vyrazit, ale pouze na hlavu Galaše, který zvýšil na 3:0. Jediný gól Dobkovic vyrobili dva domácí hráči. Jeřábek si křikl, Marcel Němec se na poslední chvíli sehnul a míč se od jeho hlavy odrazil až do sítě. Union však drama nepřipustil. Jako důkaz přidal čtvrtou branku. V 70. minutě si Galaš zpracoval míč, nabil volnému Eichelmannovi, který propálil Vlka. Nové dresy, které si domácí před zápasem navlékli, jim přinesli vůbec první tři body na vlastním hřišti.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Předvedli jsme tentokrát kolektivní výkon bez nějakých zbytečných chyb. Poslední zápas před zimní přestávkou nám tak vyšel jak herně, tak výsledkově a přezimujeme na sedmém místě tabulky."

SK Dobkovice
Zdeněk Štol, trenér SK Dobkovice: "Svým způsobem jsem rád, že je konec podzimu. Zase nám chybělo několik hráčů, musel nastoupit i hráč staré gardy. Myslím, že to zlomil druhý gól. Pak už jsme nemohli vzdorovat."



Sestavy


TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - M. Němec [-] , J. Němec [-] , L. Eichelmann [-] (77. F. Sobotka [-] ) , V. Bedrníček [-] - B. Bezouška [-] , R. Kalaš [-] , Z. Brázdil [-] , T. Humlíček [-] - P. Očipka [-] (83. J. Mrváň [-] ) , V. Galaš [-]

SK Dobkovice
L. Vlk [-] - D. Příhonský [-] , M. Dvořák [-] , P. Hammer [-] , M. Popčák [-] , R. Štol [-] , V. Fous [-] , M. Štol [-] , P. Doksanský [-] , T. Dyrynk [-] , M. Tomášek [-]

ŽK: 42. R. Kalaš , 71. V. Galaš , 76. J. Němec - 5. M. Štol , 62. Z. Štol .
Místo: Union Děčín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Trutnovský Jiří - DVORSKÝ Vojtěch, HOLEC Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.